Gemeentelijke groenvoorziening

Zoekt u een partij om gemeentelijke groenvoorziening uit te voeren? Allgroen bv werkt al jaren in de groensector en helpt u snel verder op het gebied van groenontwerp, groenaanleg en groenonderhoud. Onze vakbekwame personeel is in staat om laanbeplanting, wegbermen, bomen, struiken, gazons/grasvelden, bloemenborders aan te leggen en te verzorgen. Natuurlijk doen we dat met veel oog voor detail en zorgvuldigheid.

Eveneens verzorgen wij de sloten en voeren inspecties uit op bomen om de gezondheid in kaart te brengen. Eveneens helpen u met de aanleg van straatwerk (en straatmeubilair zoals bankjes, verlichting, hekwerk en prullenbakken). Wenst u meer te weten te komen over gemeentelijke groenvoorziening in uw gemeente, neem dan snel contact op met ons groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. Dat doet u door ons online formulier in te vullen op de website.

Geniet van een breed pakket van groendiensten in uw gemeente

Allgroen bv biedt u graag een breed pakket aan van diensten die betrekking hebben op de inrichting, renovatie en onderhoud van verschillende type(n) buitenruimten. Denk aan het renoveren van een stadspark, plantsoen, binnentuin, wegberm, open veld of openbare ontvangstruimte.

We bedenken een ontwerp (en illustreren deze indien gewenst) en geven een gedegen beplantingsadvies af. Daarmee houden we rekening met een langdurige levensduur van de beplanting en -in sommige gevallen – ook de optie voor een onderhoudsarme buitenruimte.

Bij specialistische opdrachten of speciale wensen denkt ons groen, grond en infrabedrijf actief mee met u mee en betrekt zo nodig experts bij de werkvoorbereiding of uitvoering.

Gemeentelijke groenvoorziening. Nu aanvragen

Heeft u behoefte aan een periodiek onderhoudscontract? We verzorgen zowel frequentie-, als en jaarlijkse bestekken. Kom voor meer contact over groenonderhoud met een medewerker/ adviseur van Allgroen bv door dit formulier op de website in te vullen. Vul het formulier eveneens in wanneer u meer te weten wilt komen over ontwerp, renovatie en aanleg van gemeentelijke groenvoorziening.