Verticuteren augustus

Uw gras of gazon late verticuteren in augustus? Allgroen bv is een betrouwbare uitvoerder van groen en onderhoudswerk in heel Zuid-Holland. Dagelijks helpen wij tientallen klanten verder met deskundige aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Van gemeentes en woningbouwverenigingen tot aannemers en particulieren.

Om het werk zo goed mogelijk uit te voeren beschikken wij als organisatie over een VCA- en ISO-9001 certificaat. Daarmee tonen wij aan veilig én betrouwbaar te werken. We leveren een hoogwaardige afwerking bij ieder project, zo ook op uw terrein.

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van verticuteren augustus? Neem dan snel contact met ons op door dit formulier op de website van Allgroen bv in te vullen. En geniet van een snelle uitvoering tegen een aantrekkelijk tarief!

Wat is verticuteren en waarom is het nodig?

Met verticuteren haalt u dode grassen en mossen weg uit het gazon. De verticuteer machine heeft scherpe messen, waarmee de bovenste laag van het gazon wordt weggehaald. De messen snijden door de wortels van het mos, waardoor deze afsterven. Als dode grassen te lang op uw gazon blijven liggen kunnen zij het gras verstikken. Water kan zo ook niet meer goed doorstromen naar de bodem. Ook kunnen mossen de grasplanten verdringen, waardoor er kale plekken ontstaan.

Er ontstaat feitelijk een soort ‘vilt laag’ waardoor zonlicht, zuurstof en water de grasplanten niet meer kan bereiken. Met het verticuteren haalt u deze laag weg, zodat uw grasplanten weer uit kunnen groeien tot een prachtig groen gazon.

Verticuteren augustus uit laten voeren

Laat ons u snel verder helpen met deskundig onderhoud voor uw gazon. En voer de verticuteren werkzaamheden uit in de maand augustus. Wij plannen het onderhoud graag voor u in, zodat de werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd.

Wilt u meer te weten komen over de verdere onderhoudsmogelijkheden op uw terrein? Kom dan snel met ons in contact voor een aanvraag of voor meer informatie. Vul daarvoor dit formulier in op de website van Allgroen bv.