Wintergroene struiken

Bent u op zoek naar wintergroente struiken? Dan is Allgroen B.V. de partij voor u! Al meer dan 39 jaar voorzien we onze klanten van onze diensten op het gebied van groen, grond en infra. Wanneer u Allgroen B.V. inschakelt voor uw nieuwe tuin, zullen we u van A tot Z ontzorgen en een verbluffend eindresultaat neerzetten. Wat uw wensen ook zijn Allgroen B.V. weet het voor u te realiseren. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

De kosten van wintergroene struiken? Vul dit formulier in op onze website. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat. Wij zenden de offerte naar het opgegeven e-mailadres of indien gewenst per post.

Over Allgroen B.V.

Allgroen B.V. is volledig gecertificeerd. We doen er alles aan om te blijven voldoen aan de strenge eisen zowel op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Ook zorgen we dat onze medewerkers regelmatig hun kennis vergroten en bijhouden. Blijven leren vinden we heel belangrijk en daarom zijn we ook een erkend leerbedrijf voor beroepsonderwijs. Wij hebben alle kennis in huis om mensen vakkundig op te leiden! Meer lezen over onze certificering?

Wintergroene struiken

We vinden het belangrijk om onze klanten te voorzien van de juiste informatie. Daarom besteden we veel tijd in het beantwoorden en meedenken met onze klanten. Onze ontwerpers gaan graag voor u aan de slag om samen met u uw droomtuin te ontwerpen. Tijdens het aanleggen wordt u volledig ontzorgt en heeft u binnen de kortste keren een tuin waar u van genieten in iedere seizoen van het jaar. Wilt u graag een groene tuin in de winter? Kies voor wintergroene struiken en behoud de gezelligheid in uw tuin tijdens de koudere maanden van het jaar! Onze favoriete wintergroene struiken:

  • Hulst
  • Skimmia
  • Camelia
  • Bamboe
  • Dwergmispel

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bent u enthousiast geworden over wintergroene struiken en wilt u ook een sfeervolle tuin in de winter? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. We kunnen indien gewenst ook vrijblijvend langskomen om advies op maat te geven. Volg ons op Facebook! We hopen snel iets van u te horen bij Allgroen B.V.

Wintergroene struiken