Wintertuin aanleggen2022-10-28T12:39:47+02:00

Wintertuin aanleggen

Een wintertuin aanleggen kunt u het beste overlaten aan een expert! Allgroen B.V. kan u voorzien van passend advies over wintervaste beplanting, bestrating, verlichting en meer. In een oriënterend gesprek bespreken we de mogelijkheden naar aanleiding van uw wensen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie!

Een wintertuin kan worden gerealiseerd door rekening te houden met verschillende factoren. Als u een heel nieuwe tuin laat aanleggen, dan adviseren we om te kiezen voor struiken die zowel in de winter als in de zomer wintervast zijn. Deze bloeien bijvoorbeeld in het voorjaar, maar houden groen blad tijdens de winterperiode.

Dienstverlening Allgroen B.V.

De dienstverlening van Allgroen B.V. uit Dordrecht gaat ontzettend ver. U kunt bij ons terecht voor een totaalpakket binnen groen, grond en infrastructuur. Dit houdt in dat we uw project van A tot Z geheel uit handen kunnen nemen! Niet alleen leggen we uw tuin aan, ook zorgen we ervoor dat de grond en het zand wordt getransporteerd. Ook zorgen onze bestrater voor duidelijke looppaden binnen en rondom uw tuin. Geheel ontzorgt! Ontdek de mogelijkheden.

De hoveniers van Allgroen B.V. hebben een hart voor groen! Dit is ook terug te zien in de verschillende projecten die wij tot nu toe hebben mogen afronden. Op onze website vindt u een goed overzicht van verschillende actuele projecten in de omgeving van Zuid-Holland. Bekijk hieronder alvast enkele actuele projecten!

Onderhoud in de winter

Zoals eerder benoemd voorziet Allgroen B.V. u van passend advies als het gaat om de aanleg van een winterproof tuin. Hierbij kijken we bijvoorbeeld ook naar de mate van onderhoud van de beplanting! Heeft u geen groene vingers, maar wilt u wel dat uw (bedrijfs)tuin er in alle seizoenen prachtig bij staat? Dan nemen we het onderhoud graag uit handen.

Onderhoud in de wintertuin

Zoals eerder benoemd voorziet Allgroen B.V. u van passend advies als het gaat om de aanleg van een winterproof tuin. Hierbij kijken we bijvoorbeeld ook naar de mate van onderhoud van de beplanting! Heeft u geen groene vingers, maar wilt u wel dat uw (bedrijfs)tuin er in alle seizoenen prachtig bij staat? Dan nemen we het onderhoud graag uit handen. Stel uw onderhoudsvraag nu!

Een vraag stellen

Allgroen B.V. laat graag uw wintertuin dromen uitkomen! Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Stel deze via het onderstaande formulier. Binnen 7 dagen krijgt u gegarandeerd antwoord van onze collega’s. Vanzelfsprekend kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar: 078 61 62 837.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ga naar de bovenkant