Wintertuin

Heerlijk ontspannen in uw nieuw aangelegde wintertuin. Allgroen B.V. laat graag uw tuindromen uitkomen! Voor zowel particulieren als bedrijfstuinen aanleggen zijn wij uw partner bij uitstek. Goed om te benoemen is dat u al een kleine stadstuin kunt omtoveren tot een heerlijke plek tijdens de wintermaanden.

Een wintertuin kunt u op verschillende manieren realiseren. Kies bijvoorbeeld voor beplanting die in alle seizoenen een groen blad houdt. Bent u in bezit van een overkapping? Door middel van verlichting en eventueel verwarmde elementen kunt u prettig blijven zitten met vrienden. Waar moet uw wintertuin aan voldoen? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Stel direct uw vraag aan ons of vraag een offerte aan.

Kleinere winterplanten

Goed om te benoemen is dat u ook met kleinere elementen een winterproof tuin kunt bewerkstelligen. Verwerk bijvoorbeeld enkele winterbloeiers tussen uw huidige beplanting. Hierbij kunt u denken aan de schijnhulst, de sneeuwbal en de vuurdoorn. Hieronder laten we u graag zien hoe deze planten er uit zien. Allgroen B.V. neemt u graag mee in het huidige aanbod aan groen houdende beplanting voor de winter! Maak een afspraak met ons.

Schijnhulst

Wintertuin

Sneeuwbal

Wintertuin

Vuurdoorn

Wintertuin

Tuinadvies op maat

Vanzelfsprekend wenst u een tuinontwerp dat geheel is afgestemd op uw wensen en woon-/werksituatie. Wist u dat Allgroen B.V. niet alleen de tuinaanleg doet, maar ook alle bijbehorende materialen kan leveren? Volledige ontzorging van A tot Z! Denk hierbij aan bestrating, bloembakken en schuttingen. Goed om te benoemen is dat u kunt kiezen uit veel verschillende materialen. Wij vertellen u graag meer tijdens ons tuinontwerp gesprek!

Wintertuin onderhoudswerkzaamheden

Nu eindelijk uw droom wintertuin gerealiseerd wordt, vraagt u zich misschien af hoe het zit met het periodiek onderhoud. Dit kunt u uiteraard ook aan onze hoveniers uitbesteden! We hebben een passie voor groen, en juist om deze reden behouden we graag ook uw tuin. Ieder seizoen een prachtige omgeving. Wie wil dat niet?

Stel vrijblijvend uw vraag aan ons

Allgroen B.V. is er voor al uw groen, grond en infra werkzaamheden. Heeft u een vraag voor ons? Laat uw gegevens achter via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Direct iemand spreken? Bel naar: 078 61 62 837.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.