Afgraven grond

Op zoek naar een speler voor het afgraven van grond? U wilt natuurlijk wel iemand inhuren die verstand van zaken heeft. Wij bereken hoeveel grond op welke plek verwijderd dient te worden en bekijken direct of uw grond gezond is. Indien gewenst verbeteren we de gezondheid van de grond.  Wilt u de grond op een andere plaats weer te hergebruiken? Met onze graafmachines en vrachtwagens met ruime laadbak, is het verplaatsen van grond zeer snel uitgevoerd.

Voor het afgraven van grond, zand en funderingsmateriaal is Allgroen bv uw uitvoerder. Natuurlijk tegen een betaalbaar tarief en met een deskundig resultaat. Kom voor meer informatie over het afgraven van grond met ons in contact via de website.

Allgroen bv, voor het afgraven van grond!

U heeft renovatieplannen. Maar voordat er iets met het perceel gedaan kan worden, moet de grond worden afgegraven. U kunt dit natuurlijk zelf proberen met een kruiwagen en een schep, maar veel sneller gaat het wanneer u een professionele grondwerker inhuurt. Wij hebben toegang tot een eigen machinepark met meer dan 50-handige graafmachines, gereedschappen en vrachtwagens. Ook staat ons team van 45 medewerkers dagelijks voor u klaar. Uw grond is binnen een halve dag al op de juiste plek afgegraven. En indien gewenst afgevoerd of hergebruikt op een plek naar keuze.

Wenst u ook hulp bij het compleet renoveren van uw bouwgrond of perceel? Onze medewerkers maken een ontwerp en regelen alles op het gebied van calculatie, uitvoering en nazorg. Zo heeft u slechts 1 aanspreekpunt én wordt het project razendsnel uitgevoerd.

Afgraven grond: ik heb interesse

Het afgraven van grond in uw tuin of op openbare plekken? Allgroen bv is uw grondbedrijf die snel schakelt. U heeft bij ons al een offerte binnen 1 week. Vraag deze vandaag nog bij ons op en ontdek de totaalprijs voor uw project.