Autolaadkraan huren

Bij Allgroen bv kunt u eenvoudig en betaalbaar een goedwerkende autolaadkraan huren. Met een autolaadkraan kunt u lading direct van de vrachtwagen halen. Er is geen gedoe met het moeten inschakelen van een aparte kraanwagen. Na aankomst op de plaats van bestemming kan direct worden begonnen met lossen. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Maak het uzelf makkelijk met een autolaadkraan van Allgroen bv.

Allgroen bv heeft in haar machinepark in Dordrecht diverse vrachtwagens beschikbaar. Naast autolaadkranen kunt u bij ons ook aparte vrachtwagens of een vrachtwagen met kraan huren. Wilt u meer informatie? Vul ons formulier in voor extra informatie of voor een prijsindicatie op maat.

Info & prijzen

Autolaadkraan huren. Eerste hybride autolaadkraan van de Drechtsteden

Allgroen bv is de allereerste organisatie in de Drechtsteden die een hybride autolaadkraan in werking heeft genomen. We onderstrepen daarmee het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij al onze werkzaamheden hebben we oog voor de impact op mens en milieu. De accu’s van de autolaadkraan laden in de nacht op. Gedurende de dag kan de laadkraan op de accu’s rijden. We zetten ons daarmee actief in voor het verminderen van de plaatselijke emissies. Een ander voordeel van de hybride autolaadkraan is dat de motor nauwelijks geluid maakt. We kunnen zo stiller werken waardoor u minder overlast ervaart. En dat heeft voordelen voor iedereen.

Verhuur bij Allgroen bv

Indien u besluit om een autolaadkraan bij Allgroen te huren, ontvangt u automatisch een deskundige chauffeur. De chauffeur is immers in het bezit van de juiste vervoersdiploma’s en tevens op de hoogte van de veiligheidseisen. Zo wordt uw project op een veilige manier uitgevoerd. Daarnaast kunt u passend advies ontvangen. Allgroen bv voert al meer dan 35 jaar diverse projecten uit in de groene buitenruimte. Door ons moderne machinepark in Dordrecht hebben we altijd toegang tot het beste materieel voor uw specifieke klus.

Nu een autolaadkraan huren. Inzicht in de kosten

Huur vandaag nog voordelig een autolaadkraan bij Allgroen bv. Wilt u meer informatie ontvangen over onze dienstverlening? Bel voor autolaadkraan huren met een medewerker. Of vul ons formulier in.

Let op: wij verhuren alleen machines en chauffeurs in een straal van 50 KM om Dordrecht. Woont of werkt u daarbuiten? Dan is het helaas niet mogelijk om materieel bij ons te huren. 

Informatie & prijzen
Groen
Grond
Infra
Machineverhuur

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.