Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Big bag grond afvoeren

Via big bags grond afvoeren? Dan bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij zorgen voor het deskundig afvoeren van (vervuilde) grond in big bags. Door de grond af te dekken, voorkomt u dat ziektes of plagen in vervuilde grond zich verspreiden naar de gezonde grond. De big bags worden vervolgens naar onze grondverwerker afgevoerd.

Allgroen bv heeft beschikking tot meer dan 50 specialistische machines (waaronder graafmachines en vrachtwagens met laadbak). Daardoor is het grootschalig afvoeren van grond in big bags eenvoudig snel geregeld.

Heeft u de hulp van een organisatie nodig voor het succesvol afgraven en afvoeren van tuingrond? Allgroen bv helpt u graag verder in heel Zuid-Holland. Wij beschikken over een eigen machinepark en meer dan 45 medewerkers die zich dagelijks bezig houden met groen, grond en infra. Ook voor het aanleveren, afvoeren en verwerken van tuingrond, zand of funderingsmateriaal, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u snel ontdekken wat het kost om grond af te voeren? Laat hier uw gegevens achter om binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte van ons te ontvangen.

Big bag grond afvoeren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Voor groen, grond en infrawerk

Allgroen bv staat voor u klaar met betrouwbaar groengrond en infrawerk. Dat doen wij al sinds 1982. We werken onder andere voor grote gemeentes, aannemers, ingenieursbureaus, woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen en zorginstellingen. Ook weten veel particuliere tuineigenaren ons nog altijd te vinden voor een betrouwbare dienstverlening.

Allgroen bv werkt in heel Zuid-Holland en is als organisatie getoetst in het kader van de VCAISO-9001 en de CO2-Prestatieladder. Daarom bieden wij in alle gevallen nog altijd een hoge kwaliteit dienstverlening, waarbij we alle wet- en regelgevingen volgen.

Naast grondwerk, schakelt u ons in voor het renoveren van opritten, toegangsbruggen, aanleg van duikers, watergangen of complete drainagesystemen. Ook voor verlichting, kabel- en leidingwerk, riolering en het opslaan van regenwater bieden wij duurzame oplossingen. Kijk voor een compleet overzicht van onze dienstverlening op de website van Allgroen bv.

Afvoeren van (tuin)grond

Bent u op zoek naar de mogelijkheden voor het afvoeren van bijvoorbeeld tuingrond? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Bij Allgroen B.V. bent u aan het juiste adres. Met een team vol gepassioneerde hoveniers met een groen hart, weet u zeker dat uw project in de juiste handen is. We gaan graag voor u aan de slag.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte afvoeren grond

Interesse in big bag grond afvoeren? Allgroen bv neemt zowel de graafwerkzaamheden, als het opslaan in big bags op zich. Ook het afvoeren van de grond naar de grondverwerker nemen we uit handen. Wilt u dan ook de kosten ontdekken voor het succesvol afvoeren van grond in big bags? Laat hier uw gegevens achter om binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte te ontvangen. Volg ons ook via LinkedIn!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.