Bodemsanering bedrijf

Een vervuild terrein laten verontreinigen? En daarbij de hulp van een deskundig bodemsanering bedrijf inschakelen? Allgroen bv is uw betrouwbare partner op het gebied van allerlei grondwerken. Zo ook bodemsanering. U ontvangt daarbij altijd geschikt advies over de soort verontreiniging, de risico’s en wanneer een bodemsaneringstraject noodzakelijk is. Eventueel aangevuld met een speciaal bodemonderzoek om de kwaliteit van uw bodem te controleren.

Wilt u achter de beste saneringstechniek komen in uw situatie? Kom dan vrijblijvend met ons in contact door dit online formulier op onze site in te vullen. We sturen u dan een gepersonaliseerde offerte op maat toe, waarin we de kosten als uw bodemsanering bedrijf hebben uiteengezet. Gewoon binnen 7 werkdagen in uw postvak in.

Allgroen bv: uw groen, grond en infrabedrijf

Grondwerk is belangrijk voorafgaande ieder project. De bodem moet immers diverse constructies houden en daarbij gezond zijn om o.a. beplanting te voorzien van voldoende voedingsstoffen. Daarom is grondwerk een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Wanneer uw terrein verontreinigd is, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen voordat u andere bouwwerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Allgroen bv helpt u bij het indexeren van het type verontreiniging en schakelt indien noodzakelijk zo nodig externe experts in die de verontreiniging verhelpen. Zo hoeft u met slechts 1 partij te schakelen.

Uiteraard ontvangt u voor iedere grondklus een gedegen offerte, waarin we alle kosten en mogelijkheden voor u uiteenzetten. Eveneens leest u daarin meer over de garantievoorwaarden en verdere informatie over de werkzaamheden.

Allgroen bv is een VCA en ISO-9001 gecertificeerd groen, grond en infrabedrijf. En helpt al jarenlang diverse instanties (zoals gemeentes, bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers en utiliteitsbedrijven) aan een gezonde (bouw) grond.

Bodemsanering bedrijf: nu inschakelen

Wilt u meer te weten komen over Allgroen bv als uw bodemsanering bedrijf? Kom dan zo snel mogelijk met ons in contact via de website. Wij bieden bij ieder grondproject een aantrekkelijk tarief, deskundige uitvoering en een zeer flexibele dienstverlening. Daarmee zijn we ook in te schakelen voor spoedprojecten in de openbare ruimte. Vul nu dit formulier in om onder andere meer te weten te komen over de kosten of om extra informatie aan te vragen.