Bodemsanering kosten

Achter bodemsanering kosten komen? Bodemsanering is mogelijk wanneer u een terrein beheert, waarbij de grond of bodem verontreinigt is geraakt. Met bodemsanering doen we uitgebreid onderzoek naar het type verontreiniging en zorgen we er tevens voor dat het probleem wordt verholpen. Daar gaan natuurlijk enige kosten mee gemoeid. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om op voorhand de totale kosten inzichtelijk te maken. Dat kunt u doen door het online formulier op de website van Allgroen bv in te vullen. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een gepersonaliseerde offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent.

Liever eerst persoonlijk contact met een medewerker over de bodemsanering kosten? Bel dan telefonisch via: 078 – 61 62 837. We staan u graag te woord.

Over Allgroen bv

Sinds 1982 zijn we als organisatie actief in de groen, grond en infrasector. We helpen diverse opdrachtgevers aan een gezonde (bouw)grond. Optioneel is het mogelijk een specifiek bodemonderzoek door de medewerkers van Allgroen bv uit te laten voeren. We onderzoeken dan de huidige kwaliteit van de bodem en u ontvangt van ons een uitgebreide rapportage over de herstelwerkzaamheden. Een gezonde grond is niet alleen belangrijk voor het bodemleven, maar ook wanneer er diverse gebouwen of openbare gebieden worden gerealiseerd. Een slechte/ verontreinigde bodem is immers gevaarlijk voor de biodiversiteit en de gezondheid van mens en dier.

Allgroen bv beschikt over een gedegen team van meer dan 45 experts, waaronder vakkundige grondwerkers, stratenmakers, hoveniers, boomverzorgers, chauffeurs, uitvoerders en calculatoren. En zijn in staat om ieder project tot een goed einde te brengen. U geniet van onze aansluiting bij branchevereniging CUMELA en onze getoetste vakbekwaamheid in het kader van de VCA– en de ISO-9001 certificering.

Bodemsanering kosten. Nu meer informatie opvragen

Kom snel achter de bodemsanering kosten door ons online formulier op de site in te vullen. Binnen 7 werkdagen weet u waar u aan toe bent. Dit dankzij de handige offerte, die wij via de e-mail aan u zullen versturen. Alle arbeidsuren, inspectie-kosten en eventuele herstelwerkzaamheden worden hierin uiteen gezet.