Bodemsanering

De bodem van een terrein laten verontreinigen? Allgroen bv is uw partner wanneer u bodemsanering wilt laten toepassen. Met behulp van een specialist van Allgroen bv ontvangt u passend advies over het type verontreiniging, de risico’s en wanneer een bodemsaneringstraject precies noodzakelijk is. Ook ontdekt u de beste saneringstechniek voor uw specifieke situatie.

We helpen u graag verder met een bodemonderzoek. Ook staat het team van Allgroen bv u bij op het gebied van wet- en regelgevingen. Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden van bodemsanering bij ons groen, grond en infrabedrijf? Geef uw verzoek voor bodemsanering dan vandaag nog aan ons door via dit formulier. We zullen u dan verdere uitleg en informatie toezenden.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst brengen we nauwkeurig in kaart met welke soort verontreiniging we te maken hebben. Daarna indexeren we de werkzaamheden, machines en arbeidskrachten die nodig zijn om het probleem te verhelpen. Indien noodzakelijk schakelt Allgroen bv externe experts in bij het effectief verwijderen van de verontreiniging. Daarna ontvangt u van ons een offerte, garantievoorwaarden en verdere informatie over de werkzaamheden. Na uw akkoord plannen we een datum om de werkzaamheden uit te voeren. Daarbij wordt de verontreinigde grond deskundig afgegraven en gereinigd of afgevoerd voor behandeling en/of verwerking elders.

Wanneer u meer te weten wilt komen over het type verontreiniging is het eveneens mogelijk om bij ons een bodemonderzoek uit te laten voeren. We meten dan via diverse meetsystemen hoe groot de verontreiniging is en u ontvangt een gedegen plan met de te nemen vervolgstappen.

Bodemsanering. Meer informatie opvragen

Wanneer u meer te weten wilt komen over bodemsanering, helpt een adviseur van Allgroen bv u graag verder. Kom met ons in contact door dit online formulier in te vullen. U ontvangt binnen een aantal werkdagen een inhoudelijke reactie, eventueel aangevuld met een vrijblijvende prijsopgave voor uw project. Voor verdere informatie is het ook mogelijk om persoonlijk advies op te vragen alvorens u een offerte opvraagt. Doe dit door telefonisch contact met ons op te nemen via: 078 – 61 62 837. We staan u graag te woord.