Bouwconstructies

Een of meerdere openbare bouwconstructies uitbesteden aan een professional? Allgroen bv helpt u bij het aanleggen van complexe tot eenvoudige projecten. Denkt u in het bijzonder aan het renoveren van stadsparken, bedrijfstuinen, parkeerterreinen, woonwijken en plantsoenen. Ook bouwen we diverse constructies op zoals houten frames voor overkappingen, berging, fietsenhokken, tuinhuizen, buitenkeukens, vijvers en nog veel meer.

Met onze vakkennis op het gebied van groen, grond en infra (waaronder kabels- en leidingwerk, rioleringswerk, afwatering en bestrating), weet u zeker dat wij uw project tot een goed einde kunnen brengen. Wilt u meer weten over welke bouwconstructies in uw situatie mogelijk zijn?

Neem dan contact op met Allgroen bv via dit informatieformulier op de website.

Allgroen bv is uw duurzame partner

Allgroen bv is uw duurzame partner in Zuid-Holland. Onze bedrijfsvoering is namelijk getoetst in het kader van de CO2-Prestatieladder. Daarmee hebben wij inzicht gekregen in het eigen energieverbruik en de CO2-uitstoot en tegelijkertijd gestimuleerd om deze in onze bedrijfsuitvoering te verminderen.

Aan de hand van onze prestaties op de CO2 Prestatieladder verkleinen we binnen Allgroen onze CO2-footprint.

En zijn we uw duurzame partner bij de werkzaamheden op het gebied van groen, grond en infra.

Bouwconstructies professioneel laten plaatsen

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partner voor het plaatsen van houten constructies en/of het renoveren van openbare gebieden, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij zijn namelijk graag uw groen, grond en infrapartner.

Met een eigen machinepark met meer dan 50 specialistische machines rijden we dagelijks uit naar onze klanten in heel Zuid-Holland. Wilt u precies weten welke werkzaamheden er nodig zijn om uw project tot een goed einde te brengen? Dat zoeken we graag voor u uit.

Wanneer u hier uw gegevens voor ons achterlaat, kijken we precies wat er nodig is om uw project deskundig uit te voeren. Zo onderzoeken we niet enkel de kosten voor (externe) machines, materialen en arbeid, maar ook dat alle wet- en regelgevingen worden nageleefd.