Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Bouwput uitgraven

Een bouwput uitgraven? Allgroen bv helpt u snel verder met de graafwerkzaamheden. We beschikken over een eigen machinepark in Dordrecht waar we beschikken over allerlei specialistische machines. Onze grondwerkers werken goed samen en berekenen tussentijds de hoeveelheid grond die uitgegraven moet worden. Een kraan, graafmachines, opslagcontainers en een bouwdepot worden op het terrein ingezet om de werkzaamheden te voltooien.

Wenst u naast de graafwerkzaamheden ook infrawerkzaamheden? Zoals het aanleggen van een drainagesysteem, rioleringsbuizen of leidingen? Wij nemen de werkzaamheden graag voor u uit handen. Ontdek meer over ‘bouwput uitgraven’ en ‘infrawerk’ bij Allgroen bv via onze website.

Bouwput uitgraven

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Bouwput uitgraven: wat is er bij Allgroen bv mogelijk?

Voordat u een gebouw op de grond plaatst, moet de grond ‘bouw klaar’ worden gemaakt. Deze werkzaamheden pakken wij graag voor u op. U schakelt slechts met 1 contactpersoon, waardoor de communicatie vlot verloopt. Heeft u tussentijds een nieuw verzoek? Bijvoorbeeld omdat u nog meer werkzaamheden wenst? Dan voeren wij dit direct voor u uit. Dat is het gemak van zaken doen met een groot grondverzetsbedrijf zoals Allgroen bv.

Naast het uitgraven van uw bouwput ook grondwerkzaamheden zoals het afgraven of ophogen van grond laten uitvoeren? Of wellicht het verbeteren van de bodemkwaliteit of een bodemonderzoek? Met de veelzijdige dienstverlening van Allgroen bv zit u goed op het gebied van groen, grond en infra. Wij pakken uw project razendsnel op.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Bouwput uitgraven: ik wil een totaalprijs aanvragen voor mijn project

Natuurlijk is het voor u als opdrachtgever fijn om een totaalprijs te ontvangen. Deze stellen wij voor u op inclusief het opruimen van de bouwplaats, het opschonen van de grond, een eventueel bodemonderzoek, saneringswerkzaamheden, graafwerkzaamheden en drainage. Vraag voor ‘bouwput uitgraven’ vrijblijvend een offerte bij ons op. U ontvangt binnen 1 week een offerte in uw e-mail postvak en een aantrekkelijk tarief. Vul dit formulier in om direct een prijs aan te vragen via onze website.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.