Dam met duiker aanleggen

Dam met duiker aanleggen door een deskundige uitvoerder? Het groen, grond en infrabedrijf van Allgroen bv helpt u snel verder met het aanleggen van een dam met duiker. Wij hebben uitgebreide vakkennis op het gebied van grondbewerking en het plaatsen van een dam met duiker én weten daarom als geen ander wat er allemaal bij komt kijken. Allgroen bv biedt u een aantrekkelijk tarief, professionele uitvoering en bovenal duurzaam resultaat. Uw dam met duiker moet immers nog een lange tijd meegaan.

Wenst u dat ook? En wilt u daarbij gebruik te maken van de diensten die wij aanbieden? Geef uw verzoek dan door via onze website. Wij zorgen dan een nauwkeurige calculatie en een offerte op maat.

Wij nemen alle facetten van aanleg uit handen

Dammen met duikers zijn ideaal om terreinen naar de openbare weg te ontsluiten of om twee naast elkaar gelegen percelen te verbinden. Dat kan nuttig zijn om de biodiversiteit van het watergebied te bevorderen, de wateropslag te stimuleren of de doorstroming van het water onder controle te houden.

Het kan voorkomen dat u voor de aanleg van een dam met duiker een speciale vergunning nodig heeft. Allgroen bv helpt u bij het aanvragen van zo’n vergunning en de onderbouwing. Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis van wet- en regelgevingen en adviseren u hier graag over.

Kom voor diverse vragen over ‘dam met duiker aanleggen’ dan ook met ons in contact. Dat kan bijvoorbeeld door ons telefoonnummer (078 – 61 62 837) te bellen of door ons online contactformulier in te vullen. We adviseren u graag.

Dam met duiker aanleggen: de kosten inzichtelijk

Toch liever voorafgaande aan de werkzaamheden weten waar u ongeveer aan toe bent? Vraag dan eenmalig een prijs op voor het aanleggen van een duiker met of zonder dam. Dat doet u door dit online formulier op de website in te vullen.

Wij sturen u dan een gepersonaliseerde offerte toe via de e-mail. Uiteraard binnen aanzienlijke tijd, normaliter binnen 7 werkdagen.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.