Damwand Rotterdam

Een damwand in de regio Rotterdam laten plaatsen door een specialist? Allgroen B.V. uit Dordrecht neemt graag de werkzaamheden voor u uit handen. Bescherm uw (bouw)grond door damwanden te laten plaatsen. Is sprake van weinig hoogteverschil (zoals bij sloten)? Dan is het laten plaatsen van beschoeiing vaak al voldoende.

Allgroen B.V. gebruikt verschillende materialen. De meest voorkomende zijn van staal, beton en hout. Damwanden worden geplaatst bij plaatsen waar het hoogteverschil meer is dan 1,5 meter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan havens of grachten.

Damwand laten vervangen

Is er al een damwand geplaatst in het verleden, maar is deze aan vervanging toe? Of twijfelt u aan de huidige condities? Onze collega’s komen graag de situatie inspecteren. Tijdens deze afspraak bekijken we bijvoorbeeld of de wand niet verzakt of rot is. Ter plaatse geven we u advies en zullen we later een offerte op maat opstellen. Lees ook eens over het project waarbij damwanden geplaatst zijn in Dordrecht!

Damwand Rotterdam
Damwand Rotterdam
Damwand Rotterdam
Damwand Rotterdam

Dienstverlening

Naast het laten plaatsen van damwanden in de regio Rotterdam, doet Allgroen B.V. veel meer! We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen bij het veilig afvoeren van bouwgrond. Ons machinepark stelt ons in staat om zelfs de moeilijkste klussen op te pakken. Wist u dat we in een straal van 50km ook onze machines (inclusief chauffeur) verhuren? Bekijk de mogelijkheden.

Grondverzet

De werkzaamheden rondom grondverzet gaan verder van het afvoeren van vervuilde bouwgrond. Indien gewenst ontgraven we zelf voor u zand, grond of funderingsmateriaal als u niet in bezit bent van de juiste apparatuur. Daarnaast kan Allgroen B.V. ook leidingwerk & riolering omleggen als dit wenselijk is. Lees meer over ons grondverzet!

Contact opnemen

Heeft u een vraag over het laten plaatsen of vervangen van een damwand of beschoeiing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stel uw vraag direct hieronder. Binnen 7 dagen ontvangt u antwoord van ons! Volgt u ons ook al via LinkedIn? Hier delen wij onze laatste projecten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.