Duurzaam groen

Bent u op zoek naar een partij voor de aanleg van duurzaam groen? Allgroen bv helpt u snel verder. Wij plaatsen en onderhouden groenborders voor gemeentes, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, scholengemeenschappen en bedrijven. Wij hebben vakkundige hoveniers en boomverzorgers in dienst die u in de ontwerpfase al kunnen adviseren. Welke planten en bomen hebben een positief effect op de leefomgeving? Welke bevorderen het welzijn van insecten, vogels en dieren? En welke planten hebben een lange levensduur? Daarnaast kunnen we, indien gewenst, ook kijken naar onderhoudsarme beplanting.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van Allgroen bv? Vul dan dit formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Allgroen bv: ‘sterk in groen, grond en infra!’

Allgroen bv is een gerenommeerde speler voor groen, grond en infraprojecten, welke veelal in de provincie Zuid-Holland worden uitgevoerd. Ons bedrijf kenmerkt zich door een veelzijdige dienstverlening (totaaloplossingen), flexibele dienstverlening, aantrekkelijk geprijsde materieel en vriendelijke medewerkers. Al meer dan 35 jaar mogen wij allerlei typen buitenruimten realiseren voor onze klanten. Voor gemeentes, uitvoerders, waterschappen, scholengemeenschappen, zorginstellingen, bedrijven, woningbouwcorporaties en ingenieursbureaus. Ook voor particulieren zijn we regelmatig aan het werk.

Wist u dat Allgroen bv beschikt over eigen machines en gereedschappen? Daarvoor hebben wij een groot machinepark gerealiseerd. Hier rijden dagelijks meer dan 50 vrachtwagens, tractoren, trekkers en kleine machines naar diverse projecten toe.

Schakel ons in voor duurzaam groen

Wanneer u duurzaam groen wilt implementeren in uw project, kunnen we u vooraf uiteraard passend adviseren. Neem hiervoor contact op met een behulpzame medewerker. Wanneer de grond van uw terrein vooraf klaar gemaakt moet worden, helpen we u graag. Wij kunnen terreinen uitruimen en klaar maken voor gebruik. Soms is dat nodig bij braakliggend terrein, dat een aantal jaar niet meer is benut. Wilt u een prijsopgave ontvangen voor uw project? Vul ons formulier in. Wij zenden u een voorstel op maat toe.