Eendenkroos verwijderen

Eendenkroos verwijderen uit uw waterpartijen en/of sloten? Succesvolle onkruidbeheersing is ook in de openbare gebieden zoals in natuurgebieden, verstedelijk gebied en in woonwijken nodig. Eendenkroos is vaak een terugkerend probleem. Als de waterpartij niet tijdig wordt onderhouden, kan de sloot of waterpartij dichtslippen. Dat heeft een nadelig gevolg voor de algemene volksveiligheid (bijvoorbeeld kinderen die kroos aanzien voor gras). In sommige gevallen kan er zelfs botulisme ontstaan. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk voorkomen.

Sloten onderhoud doen we als Allgroen bv niet alleen voor gemeentes, maar ook voor waterschappen in Zuid-Holland.

Neem voor contact over het succesvol verwijderen van eendenkroos dan eens contact met ons op via de website. En laat hier uw gegevens voor ons achter om snel een persoonlijk advies te ontvangen voor in uw situatie.

Sloten succesvol laten schoonmaken

Sloten en waterpartijen worden middels een speciale techniek kroosvrij gemaakt. Daarbij wordt al het eendenkroos bij elkaar verzameld via speciale luchtbuizen én naar de kant geduwd. Daarna wordt het kroos uit het water getild met een kraan en weteringbak. In deze bak wordt het groenafval opgeslagen om vervolgens vervoerd te worden naar de groenverwerker in de regio.

Naast de sloten, maaien wij ook de waterkant. Onkruid of vaste beplanting die soms de doorstroming van het water belemmeren worden door ons gediplomeerde personeel effectief verwijderd of gesnoeid. Zodoende houdt u het hele gebied om de sloot of waterpartij heen ook netjes bij.

Succesvol eendenkroos verwijderen met een groenpartner

Eendenkroos verwijderen doet u het beste met een vaste groenpartner zoals Allgroen bv. Wij komen met veel plezier bij uw gebied langs in Zuid-Holland om uw waterkanten en sloten kroos vrij te maken.

Wilt u dat ook? En weten wat het kost om uw project veilig en succesvol uit te laten voeren?

Laat dan hier uw gegevens voor ons achter om meteen achter de kosten voor “eendenkroos verwijderen” te komen. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van onze calculatie-afdeling een overzichtelijke offerte met alle specifieke werkomschrijvingen.