Gazon aanleggen met graszaad

Gazon aanleggen met graszaad? Dan helpt het groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv u hartelijk verder. Bij het aanleggen van een gazon met graszaad komt veel kijken. Zo is het belangrijk om op het juiste moment in te zaaien, om het gras de beste kans van slagen te geven. Ook moet u de bodem eisen controleren én eventueel verbeteren. Bovendien letten wij na het inzaaien ook op het onderhoud van het gras. Zo is het regelmatig nodig om het gras onkruidvrij te maken, te bemesten en te bekalken.

Onze hoveniers weten raad met het aanleggen van het ideale gazon. Of dat nu in de openbare ruimte plaatsvindt of gewoon bij u thuis. Allgroen bv helpt u bij iedere vorm van groenvoorziening snel verder. Ontdek de mogelijkheden voor uw terrein en vraag geheel vrijblijvend eenmalig een offerte op. Zo ontdekt u de beoogde kosten voor uw project.

Voor groen, grond & infrawerk

Uw project in Zuid-Holland vergt de nodige aandacht. Of u nu een klein gazon wilt inzaaien of een groot (openbaar) perceel. Dankzij ons veelzijdige machinepark in Dordrecht beschikken wij over meerdere zaaimachines en verticuteermachines om de grond te bewerken en eenvoudig in te zaaien. Daardoor is het werk sneller uitgevoerd, dan wanneer u zelf aan de slag moet.

Naast het inzaaien helpen wij u ook bij het aanleggen (of verbeteren) van de afwatering. Vaak komt het namelijk voor dat het water op het gazon blijft liggen. Dat willen we natuurlijk te allen tijde voorkomen. Daarom bieden wij ook verschillende drainage opties aan bij het realiseren van uw gazon.

Gazon aanleggen met graszaad. Geef uw verzoek door!

Wenst u dat Allgroen bv u helpt bij een gazon aanleggen met graszaad? Een team van meer dan 45 specialistische medewerkers staat voor u klaar, waaronder vakbekwame hoveniers.

Geef uw project uit handen en geniet van de voordelen die wij bieden. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwaardig resultaat (dankzij onze ISO-9001 certificering), flexibele dienstverlening en een aantrekkelijk tarief. Wenst u dat ook?

Laat ons u verder helpen met gazon aanleggen met graszaad en vul ons contactformulier in op de website voor een prijs op maat.