Gazon aanleggen

Wilt u graag een nieuw gazon aanleggen? En komt de hulp van een groen, grond en infrabedrijf goed van pas? Allgroen bv is een veelzijdig bedrijf die u helpt bij de aanleg van een nieuw gazon. Bij het aanleggen van een gezond gazon is het belangrijk om allereerst de bodem te inspecteren. Daarbij kijken we onder andere of het regenwater goed kan doorstromen (en er dus geen plassen ontstaan) en of de bodemkwaliteit in orde is. Eventueel zorgen we voor een betere afvoer van regenwater middels een drainagesysteem en verbeteren we de kwaliteit van de bodem. Daarna kan het inzaaien van het gazon beginnen.

Optioneel is het ook mogelijk om, naast het inzaaien van gras, te kiezen voor grasmatten of kunstgras. Deze vormen zijn eerder ‘volgroeid’ en ogen daarbij eerder als een volwaardig gazon. Welke optie uw voorkeur heeft is natuurlijk afhankelijk van uw budget en uw persoonlijk wens. Geef uw voorkeur vandaag nog aan ons door én ontvang daarna een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent.

Groen, Grond & Infra!

Zoals eerder genoemd zorgt Allgroen bv altijd voor een ingerichte buitenruimte. Dat heeft in het bijzonder ook betrekking op elementen die op het eerste oog niet zichtbaar zijn, maar onder de grond wel aanwezig zijn. Denk aan een goede afwatering, leidingwerk, riolering, kabels en/of bodemverbetering. Daarnaast helpen we u bij het afvoeren en transporteren van puin, grond en zand.

Bij het inrichten van een buitenruimte komt meer kijken dan u denkt. Allgroen bv biedt u een deskundig projectmanagement, een flexibele dienstverlening en hoogwaardig resultaat. Dat doen we niet alleen voor onze zakelijke opdrachtgevers op locatie, maar ook bij particulieren thuis.

Ervaar de beste dienstverlening op het gebied van groen, grond en infra, gewoon bij u thuis!

Gazon aanleggen

Wilt u samengevat ook een nieuw gazon aanleggen op uw terrein? Allgroen bv biedt u een hoogwaardig resultaat.

Onze hoveniers, stratenmakers, grondwerkers en boomverzorgers verzorgen uw buitenruimte of tuin met veel oog voor detail.

Kom voor het aanleggen van een nieuw gazon daarom met ons in contact via de website. Dat hebben we nu heel eenvoudig gemaakt door een online aanvraagformulier te plaatsen. Wanneer u dat formulier invult, ontvangt u binnen 7 werkdagen een uitgebreide offerte, waarin de kosten voor gazon aanleggen staan weergeven. U weet zo meteen waar u aan toe bent.