Gazon bemesten na verticuteren

Het gazon bemesten na verticuteren? Beide handelingen besteedt u eenvoudig uit aan één van de professionele hoveniers van Allgroen bv. Onze hoveniers komen op de gewenste locatie in Zuid-Holland bij u langs. Naast het onderhoud aan het gazon pakken wij ook andere werkzaamheden op.

Denkt u bijvoorbeeld aan het (nieuw) inplanten van vaste planten, bloembollen, heesters en groene hagen. Daarnaast verzorgen we ook de volgende elementen in uw tuin die aan vervanging toe zijn, zoals het straatwerk, de verlichting, schuttingen, opritbestrating, vijvers, terrassen, overkappingen, vlonders. En nog veel meer.

Vertrouw daarom op een deskundige service bij Allgroen bv én laat ons uw gazon bemesten na verticuteren. Vul dit online formulier in om meer te weten te komen over onze werkwijze en/of de kosten. Onze calculatie-afdeling bekijkt dan welke werkzaamheden haalbaar zijn en geeft daar meteen een prijs bij af. U ontvangt ons voorstel gewoon per mail.

Gazon bemesten na verticuteren

Gazon bemesten na verticuteren is belangrijk om het gazon in goede conditie te houden. Met de voedingsstoffen zorgt u er namelijk voor dat het gazon weer aansterkt. Na het weghalen van de ‘mulchlaag’ die bestaat uit dode grassen en mossen, raakt het gazon in sommige gevallen licht beschadigd. Daarom is het van belang het gazon na het verticuteren weer te laten aansterken. Mest geven helpt om het gazon aan te sterken. Ook het geven van belangrijke voedingsstoffen is aan te bevelen.

Zowel het bemesten als het verticuteren zijn werkzaamheden die de vakbekwame hoveniers van Allgroen bv graag uit handen nemen. Zij hebben diepgaande groenkennis en weten precies wat uw gazon per jaar nodig heeft.

Laat u daarom altijd voorafgaande aan de werkzaamheden eens adviseren. Een advies opvragen doet u heel eenvoudig door eens te bellen met: 078 – 61 62 837.

Gratis offerte opvragen of uw verzoek doorgeven

Wilt u meer inzicht in de kosten voor uw project? In dit geval bij gazon bemesten na verticuteren?

Laat dan op deze pagina bij Allgroen bv uw gegevens achter en wij sturen na uw verzoek een vrijblijvende offerte toe. Deze wordt opgesteld door onze calculatie-afdeling en zal u binnen enkele werkdagen van ons via de e-mail ontvangen.