Gazon onderhouden

Uw gazon professioneel onderhouden? Allgroen bv is een betrouwbare speler op het gebied van gazon onderhoud. Bij ons geniet u namelijk van veel groenkennis én ervaring. Al sinds 1982 zijn we actief voor meer dan honderden opdrachtgevers in Zuid-Holland. Van het professioneel aanleggen van tuinen, stadsparken en openbare gebieden tot het grondig onderhouden van uw gazon. Bij Allgroen bv, zijn we van alle markten thuis.

Geef uw verzoek voor gazon onderhouden vandaag nog aan ons door op deze pagina van de website én we plannen in overleg een datum voor het onderhoud. Ook sturen we u dan meteen meer informatie over de kosten toe via de e-mail. Zo bent u voorafgaande aan de werkzaamheden meteen op de hoogte van de prijzen voor arbeid & materieel.

Houd uw gazon het hele jaar in goede conditie

Bij een mooi gazon is onderhoud essentieel. U moet het gazon namelijk ieder jaar maaien, verticuteren, bemesten en bekalken. Dat kan een hoop werk met zich meebrengen. Gelukkig nemen we het gazon onderhoud graag uit handen. Of u nu een zakelijke óf particuliere opdrachtgever bent, maakt in dat geval niets uit. We helpen u in beide gevallen namelijk graag verder.

Allgroen bv is een groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht, dat onderhoudsprojecten in heel Zuid-Holland uitvoert. Daarvoor beschikken we over een groot team van meer dan 45 medewerkers, waaronder hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, grondwerkers, calculatoren, machinisten, planners en uitvoerders. Zo zijn we in staat om uw klus ook snel en flexibel uit te voeren.

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Ontdek alles over onze certificering (ISO-9001, VCA, – en CO2-Bewustzijncertificaat) of onze dienstverlening op de website van Allgroen bv.

Gazon onderhouden snel laten uitvoeren door Allgroen bv

Wanneer u snel een hovenier nodig heeft voor ‘gazon onderhoud’ in Zuid-Holland, staat Allgroen bv voor u klaar. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens de kantoortijden via 078 – 61 62 837. Of vul bij meer informatie over onze prijsvoering eens dit formulier in om een vrijblijvende prijsopgave via de e-mail te ontvangen.