Gemeente Rotterdam groenvoorziening

Zoekt u als gemeente Rotterdam een geschikte partij voor uw groenvoorziening? Allgroen bv is uw partner op het gebied van groen, grond en infra. Ons bedrijf is veel meer dan alleen groenvoorziening. Zo kunnen wij braakliggend grond gereedmaken voor nieuwbouw, leggen wij ook riolering, kabels en leidingen aan én kunnen wij u helpen met grondverzet bij verhoogd risico. Al tientallen jaren voeren wij projecten uit in Rotterdam. Van het onderhouden van wegbermen tot het renoveren van plantsoenen. Ook onderhouden wij (stads)parken, bedrijfstuinen, watergangen en openbaar groen. Allgroen bv kan daarnaast speelvoorziening plaatsen en deze periodiek inspecteren.

Heeft u een groenvoorzieningsproject beschikbaar? Of wilt u een passend prijs ontvangen? Neem dan contact met ons op via de beschikbare knop aan de onderzijde van de pagina.

Allgroen bv: Gemeente Rotterdam groenvoorziening

Allgroen bv is de partij voor zowel groenvoorziening, grondvoorziening en infrastructureel werk. Wij monitoren uw project tot in de puntjes. Vooraf ontvangt u duidelijke calculaties en werkomschrijvingen van de desbetreffende afdelingen. Indien gewenst ook een passen ontwerp van de uitvoerbare werkzaamheden. Of uw project groot of klein is, maakt geen verschil. Onze vakbekwame hoveniers, stratenmakers, European Tree Workers, boomverzorgers, (spelen)inspecteurs en chauffeurs komen het werk op een deskundige wijze uitvoeren. Bij ons geniet u altijd van een goede projectbegeleiding, aantrekkelijk geprijsd materieel én een zeer deskundig resultaat.

Wist u dat wij toegang hebben tot meer dan 50 eigen machines, tractors, vrachtwagens, onkruidverdelgers en professioneel gereedschap? Daarvoor hebben wij een machinepark gerealiseerd op ons terrein. Vanuit Dordrecht zijn er dagelijks meer dan 45 medewerkers actief om uw project in goede banen te leiden en uit te voeren. Dat is de goede service van Allgroen bv.

Uw duurzame uitvoerder in de groene buitenruimte

Allgroen bv staat regelmatig stil bij de gevolgen van het werk op mens, dier en natuur. Zo hebben wij ons afgelopen jaren actief ingezet om o.a. geluidsoverlast, stankoverlast en de C02-uitstoot terug te dringen. Zo rijdt een groot deel van onze machines nu op de milieuvriendelijke brandstof GTL. En wordt er volop geïnvesteerd in het personeel. Met cursussen en trainingen houden wij de kennis op peil, zodat wij in het geval van een calamiteit snel kunnen ingrijpen.

Gemeente Rotterdam groenvoorziening: prijsvoering

Voordat u een project definitief laat doorgaan wilt u natuurlijk de kosten inzichtelijk hebben. Geef uw project via onderstaand formulier door. Onze medewerkers berekenen dan alle kosten en geven een vrijblijvende offerte af. Zo weet u al gauw waar u aan toe bent.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.