Graafwerkzaamheden

Bij uw renovatieplannen voor een perceel, privéterrein of openbare plek, zijn vaak graafwerkzaamheden nodig. Denk aan het afgraven van grond, ophogen van grond of het vervoeren en hergebruiken van grond. Wanneer u graafwerkzaamheden nodig heeft, is het verstandig om een expert bij uw plannen te betrekken. Wij denken met u mee op het gebied van bodemkwaliteit, versteviging en drainage. Soms komt het nog wel eens voor dat er grond verzakt of dat de bodem te weinig water doorlaat. Deze fouten worden voorkomen door al vroeg in het project een grondspecialist in te huren.

Wilt u graafwerkzaamheden laten uitvoeren en tegelijkertijd een partij inhuren die met u meedenkt? Het team van Allgroen bv staat voor u klaar. Geef uw aanvraag omtrent graafwerkzaamheden aan ons door, door dit formulier in te vullen. Wij sturen u dan een overzichtelijke offerte met een uitgebreide specificatie.

Uw partner voor een groene, duurzame buitenruimte

Naast graafwerkzaamheden schakelt u ons ook in voor het renoveren van de buitenruimte. We maken een ontwerp voor uw plantsoen, terras of terrein. En verwerken duurzame materialen, bloeiende plantenbakken, grote én kleine bomen en een passend legverband. Ook voor het plaatsen van o.a. parkeervakken, bloembakken, bankjes, prullenbakken en speeltoestellen bent u bij ons aan het juiste adres.

Allgroen bv pakt eigenlijk alle werkzaamheden op in de buitenruimte. Dat doen we al meer dan 37 jaar voor allerlei soorten klanten. Bedrijven, ingenieursbureaus, zorginstellingen, scholen, gemeentes en woningbouwverenigingen weten ons keer op keer te vinden. Ook voor het transporteren, ontgraven en ophogen van grond, zand en funderingsmateriaal bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres.

Graafwerkzaamheden: wat kost dat?

Wenst u ook graafwerkzaamheden op uw perceel. Of wellicht rondom uw woning? Schakel ons in voor graafwerkzaamheden bij uw project. Vraag via deze weg direct een offerte aan, zodat u weet welke kosten eraan verbonden zijn.