Grasmatten onderhoud

Heeft u onlangs een nieuw gazon laten aanleggen met nieuwe grasmatten? Dan is grasmatten onderhoud jaarlijks ook nodig. In het begin moet u het nieuwe gazon de tijd geven om te groeien. De wortels moeten daarbij al veel aarde beethouden. Is dat al het geval en is uw grasveld inmiddels aan onderhoud toe?

Laat Allgroen bv dan uw grasmatten professioneel onderhouden. Onze hoveniers weten namelijk alles over het geven van voeding, mest, kalk en water. En adviseren u bovendien over het broodnodige onderhoud.

Allgroen bv focust zich op groen, grond en infrawerk in de provincie van Zuid-Holland. Daar werken wij tal van opdrachtgevers, waaronder gemeentes, waterschappen, woningbouwverenigingen en aannemers. Kom voor meer informatie over uw grasveld dan ook in contact via deze pagina op de website en profiteer meteen van onze jarenlange groenkennis!

Grasmatten onderhoud is jaarlijks nodig

Om uw gazon sterk te houden is jaarlijks onderhoud nodig. Werkzaamheden die daarbij horen zijn: het gazon verticuteren (het verwijderen van dode mossen en grassen), het gazon bekalken, het gazon bemesten en voorzien van extra voeding. Ook wanneer uw gazon vaak onder water loopt, hebben wij handige manieren om dat tegen te gaan. Kortom, uw gazon is in goede handen bij de vakbekwame hoveniers van Allgroen bv.

Als organisatie zijn we in het bezit van een aantal certificeringen om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, waaronder een ISO-9001 en VCA-certificaat. Zo weet u zeker dat we alle richtlijnen omtrent veiligheid en afwerking netjes volgen.

Vrijblijvende offerte opvragen bij Allgroen bv

Wilt u tot slot meer te weten komen over ‘grasmatten onderhoud’ en zoekt u daarbij de expertise van Allgroen bv? Dan helpen we u graag verder. Wanneer u uw interesse via dit online formulier aan ons doorgeeft, sturen wij u een vrijblijvende offerte toe. Zo heeft u meteen inzicht in de totale kosten voor het jaarlijks, halfjaarlijks of per seizoen onderhouden van uw gazon.