Grasranden maaien

Wilt u de grasranden laten maaien door een professional? Grasranden maaien besteedt u uit aan Allgroen bv wanneer u geniet van een hoogwaardige dienstverlening. Onze vakkundige medewerkers staan namelijk 5 dagen in de week voor u paraat. We beschikken daarnaast over tientallen gespecialiseerde machines, die het werk voor ons vereenvoudigen. Zo zijn we nog sneller klaar en dat drukt voor u de prijs.

Wenst u ook gebruik te maken van de snelle en zeer flexibele dienstverlening van Allgroen bv? Kom dan voor groot of klein groenonderhoud met ons in contact via de website. U ontvangt dan binnen 1 week een offerte op maat en weet precies wat we voor u kunnen betekenen.

Groot groenonderhoud is iedere periode weer nodig

Grasranden moet u ieder seizoen weer laten onderhouden. Ze woekeren, er groeit vaak onkruid tussen en het aanzicht verslechterd, wanneer geen onderhoud laat uitvoeren. Via een onderhoudscontract zorgen we ervoor dat we uw perceel ieder seizoen inplannen om te onderhouden. We sturen een vast team naar de locatie toe om de grasranden te maaien, het onkruid te verwijderen en kunnen -indien gewenst- ook uw waterpartijen verzorgen.

Verder helpen we graag bij het maaien van gras, voeren we snoeiwerkzaamheden voor hagen en struiken uit en verzorgen we ook uw bomen. Kortom, uw perceel wordt prachtig onderhouden door de verschillende vakmensen van Allgroen bv.

Grasranden maaien. Ik wil een prijsindicatie ontvangen

Wanneer u een scala aan onderhoudswerkzaamheden – waaronder grasranden maaien – wilt laten uitvoeren door Allgroen bv, kom dan in contact met ons via de website. We bieden u een prijs aan op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat werkt wel zo prettig. Een prijs op maat vraagt u via dit formulier bij ons aan. Binnen 7 werkdagen ontvangt u dan een gepersonaliseerde offerte via het opgegeven e-mailadres.

Heeft u nog vragen over het uitvoeren van ‘grasranden maaien’? Kom dan in contact met een medewerker en bel voor advies met 078 – 61 62 837.