Grasveld aanleggen

Wilt u een groot of klein grasveld aanleggen? De professionele hoveniers, stratenmakers en boomverzorgers van Allgroen bv staan voor u klaar om uw terrein onder handen te nemen. Zo ook bij het aanleggen van een grasveld. U heeft daarbij de keuze voor kunstgras, gazonmatten of het inzaaien van het gras. Elk van deze opties hebben hun eigen voor- en nadelen. Voor een advies op maat over welke optie het beste bij uw buitenterrein past, komen we graag met u in contact. Zo weet u zeker dat de optie die u daarna kiest, de beste optie is voor u.

Wilt u een persoonlijk advies voor het aanleggen van een grasveld? En daarnaast Allgroen bv inschakelen om het grasveld professioneel aan te laten leggen? Ontdek de mogelijkheden van ons groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht én kom vandaag nog met ons in contact via de website.

Grasveld aanleggen in uw buitenruimte

Om een grasveld aan te leggen, waar u nog jaren plezier van heeft komt meer kijken dan u denkt. Zo moet u bijvoorbeeld ook nadenken over eventuele afwatering (zodat er geen plassen ontstaan), de gezondheid van de bodem (of deze te verbeteren), doeleinde (wordt het gras vaak of weinig gebruikt) én onkruidbeheersing. Daarom is het belangrijk om een partner in te schakelen die verder denkt dan alleen de aanlegwerkzaamheden.

Bij Allgroen bv geniet u van een deskundig advies bij het aanleggen en onderhouden van groene buitenruimtes. Zo ook in uw achtertuin. We bieden bovendien een aantrekkelijk tarief, betrouwbare groendiensten én flexibele dienstverlening. Met een hecht team van meer dan 45 medewerkers weet u zeker dat uw project in de beste handen is.

Prijs opvragen voor het aanleggen van uw grasveld

Naast groendiensten aanleggen, zijn we ook uw partner bij het verzorgen en onderhouden van uw buitenruimte. Zo is het mogelijk om meerdere keren per jaar een hovenier in te schakelen voor onkruidbeheersing, groenonderhoud en herstelwerkzaamheden.

Wenst u gebruik te maken van één van onze diensten? Of achter de kosten komen van ‘grasveld aanleggen’ op uw terrein? Kom eenvoudig met ons in contact door dit formulier op onze website in te vullen. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een heldere offerte via de e-mail.