Grindpaden

Eén of meerdere grindpaden aanleggen in uw achtertuin of in een openbaar gebied? Allgroen bv heeft zowel de mensen als de middelen in huis om u optimaal te begeleiden. We zijn sterk geworden met renovatiewerkzaamheden en groenvoorziening. En hebben vakkundige stratenmakers in dienst die mooie, egale grindpaden aanleggen.

Daarbij is het belangrijk om voorafgaande aan de bestratingswerkzaamheden vervelende zaken zoals onkruid, wateroverlast en verzakking tijdig tegen te gaan of in z’n geheel te voorkomen. Gelukkig is uw project bij Allgroen bv in de beste handen en denken we actief mee om uw grindpaden in de beste conditie aan te leggen én te behouden.

Kortom, bij Allgroen bv worden alle facetten omtrent groen, grond en infra uit handen genomen. Ook bij het plaatsen van mooie, moderne grindpaden. Wenst u ook grindpaden te plaatsen? Kom daarvoor in contact via de website.

Voor groen, grond & infra

Allgroen bv zorgt voor een duurzame, leefbare buitenruimte. Voor particulieren én zakelijke opdrachtgevers. Naast het aanleggen van grindpaden, helpen wij u ook verder met het aanleggen van verlichting, terrasbetontegels, plantenvakken, (buitenruimte)inrichting zoals picknicktafels, prullenbakken en bankjes, hekwerk, schuttingen, bomen en vijverpartijen. Ook het renoveren van volledige binnen- en buitenplaatsen valt onder onze expertise. Denk daarnaast aan het aanleggen van opritten, parkeervakken, toegangsbruggen, binnentuinen, damwanden, duikers, speelvoorzieningen, leidingen, riolering en kabels.

We zijn als organisatie VCA gecertificeerd, waardoor we u een veilige dienstverlening aanbieden. Daarnaast is onze kwaliteit getoetst en behaald in het kader van de ISO-9001 certificering. Allgroen bv biedt eveneens een duurzame dienstverlening aan, daarvoor hebben we in 2020 niveau 4 van de CO2-Prestatieladder behaald.

Grindpaden snel laten plaatsen

Allgroen bv beschikt over een groot team van meer dan 45 medewerkers, waaronder deskundige stratenmakers. Daarnaast hebben we een eigen machinepark met meer dan 50 specialistische machines die het werk vereenvoudigen. Daardoor zijn we in staat om uw grindpaden aanzienlijk snel aan te leggen.

Wenst u grindpaden bij u thuis te laten plaatsen? Of wellicht in de openbare ruimte zoals op plantsoenen, bij toegangshekken of -bruggen, op een parkeerplaats of bij een openbaar gebouw? Allgroen bv helpt u in alle gevallen snel verder. Vraag vandaag uw prijs op voor onze dienst bestrating én ontdek de totale kosten van uw project.