Groen beheer

Bent u op zoek naar een deskundige speler om groen beheer voor u uit handen te nemen? Allgroen bv heeft ruime expertise op het gebied van groenvoorziening, grondvoorziening en infrastructureel werk. Onze vakmannen verzorgen dagelijks groenstroken voor gemeente, woningbouwcorporaties, bedrijven, zorginstellingen en scholen. Naast groenstroken kunnen wij laanbeplanting, wegbermen, stadsparken en plantsoenen aanleggen, renoveren en onderhouden.

U ontvangt altijd professioneel advies en profiteert van scherp geprijsd materiaal. Wilt u eens rustig kennismaken met Allgroen bv? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs. Liever de kosten voor groen beheer inzichtelijk maken? Vul dan eens ons online formulier in. U ontvangt dan spoedig een prijs op maat.

Efficiënt beplantingsplan

Niets is zo vervelend als wanneer u een grondstrook in beheer heeft, maar u heeft geen idee wat u er mee aan moet. Allgroen bv plaatst verschillende soorten bomen en beplantingen. Daarbij houden we rekening met de beoogde wensen. Wilt u bijvoorbeeld een groenstrook inplanten met onderhoudsarme beplanting? Dat kan! Onze hoveniers weten welke plantsoorten en/ of boomsoorten geschikt zijn. Zo komen we tot een ideaal beplantingsplan die aansluit bij uw wensen.

Onze vakbekwame personeel heeft veel kennis van de flora- en fauna, plantsoorten, boomverzorging en eventueel straatwerk. Uw project is dan ook in uitstekende handen. Al ons personeel is in het bezit van een geldig diploma en/ of aanvullende certificaten. Veilig werken staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bezitten al onze medewerkers een VCA-Diploma en voeren zij regelmatig cursussen uit op het gebied van BHV. In het geval van een calamiteit kunnen zij snel ingrijpen.

Groen beheer: Allgroen bv

Wilt u uw project op professionele wijze uit laten voeren door Allgroen bv? Wij hebben een expertise van meer dan 35 jaar in groen beheer en groenvoorziening. Kom dan eens in contact met een medewerker. Of maak voor uzelf de kosten inzichtelijk. En vul ons online formulier in.