Groene basisschool

Bent u op zoek naar mogelijkheden voor een groene basisschool? Allgroen bv helpt u bij aanleg en onderhoud van uw schoolplein. Wij hebben groenontwerpers, hoveniers, stratenmakers, boomverzorgers en chauffeurs in dienst die veel werk uit handen nemen. Een groen speelplein is goed alternatief wanneer u op zoek bent naar duurzame maatregelen voor uw leerlingen. Groen bevordert het concentratievermogen en onderzoekt toont aan dat het de sociale vaardigheden ten goede komt. Kortom: een nieuw concept waar veel voordelen uit te halen zijn.

Wij snappen dat u als basisschool werkt met een budget. Voor ieder budget gaan onze medewerkers graag voor u aan de slag. Denk aan het plaatsen van groene- speeltoestellen, bostuinen, speelbosjes, moestuinen of ondiepe waterpartijen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom vrijblijvend met ons in contact en vraag naar onze prijzen via de website.

Realiseer uw ideale schoolplein

Bij Allgroen bv denken we graag met u mee. Heeft u speelproblemen die zich uiten op het schoolplein? En bent u op zoek naar een andere indeling van uw schoolplein? Onze personeelsleden komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Daarbij dragen wij innoverende ideeën aan hoe u het schoolplein opnieuw kunt indelen. We maken een passend ontwerp waar u direct mee uit de voeten kunt.

De expertise van Allgroen bv maakt het mogelijk om u een goed advies te geven, waar u echt iets aan heeft. Na akkoord van de gemaakte plannen, offerte en ontwerp, wordt er een afspraak met u gemaakt. Na uitvoering stopt onze service niet bij de achterdeur! We bieden u altijd periodiek onderhoud aan. Zo weet u zeker dat uw schooltuin of schoolplein er het hele jaar prachtig bij ligt!

..wist u dat?

Wist u dat Allgroen bv ook in staat is om uw speeltoestellen te controleren, repareren of te vervangen? Wij hebben gediplomeerde inspecteur spelen 2-ster in dienst die een deskundig advies mag afgeven over de speelveiligheid van uw speeltoestel. Een veilig en verzorgde groene schoolplein begint bij Allgroen bv.

Groene basisschool: offerte speelplein

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw groene basisschool? Allgroen bv voorziet u van professioneel advies, een flexibele dienstverlening, aantrekkelijk geprijsd materieel en een deskundig resultaat. Kom met ons in contact voor de voorwaarden, prijzen en informatie. We doen u graag een voorstel op maat.