Groenstrook

Heeft u een groenstrook in beheer die u wilt renoveren of onderhouden? Of wellicht zoekt u een partij voor de aanleg van een groenstrook. In alle gevallen is Allgroen bv een goede partij om te overwegen als partner voor uw groenproject. Wij voeren al sinds 1982 groen, grond en infra werk uit in heel Zuid-Holland. Daarbij hebben we door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd. Van scholen en bedrijven tot gemeenten en woningbouwcorporaties.

In uw project ontvangt u altijd duidelijke werkomschrijvingen en een efficiënte dienstverlening. Heeft u bijvoorbeeld een noodsituatie? Omdat uw groenstrook ernstig beschadigd is? Of wellicht voor gevaarlijke situaties zorgt? Allgroen bv kan altijd inspringen. Dat is de flexibele dienstverlening van ons bedrijf.

Ervaar het voor uzelf en schakel ons in voor aanleg, renovatie of onderhoud van uw groenstrook.

Uw groenstrook in uitstekende handen

Onze vakkundige personeelsleden weten als geen ander wat er komt kijken bij de realisatie van uw project. Of dat nu om aanleg, onderhoud of renovatiewerkzaamheden gaat. Zij voeren uw klus naar volle tevredenheid uit. Daarbij geniet u altijd van een deskundige afwerking en passend advies.

Onze hoveniers zijn in het bezit van een geldig hoveniersdiploma. Tevens hebben wij speciale European Tree Workers in dienst, die ook uw bomen kunnen verzorgen. Middels een zogeheten VTA-onderzoek weet u precies waar u aan toe bent. Daarmee kunt u de gezondheid van uw boom waarborgen. U ontvangt dan een rapport met aanbevelingen over hoe u uw boom gezond krijgt. En indien uw boom een gevaar vormt voor bijvoorbeeld verkeer of omwonenden.

Allgroen bv: expert in groen, grond & infra!

Uw groenstrook laten verzorgen door de beste mensen? Allgroen bv is een uitstekende partij. Wij beschikken over echte vakmensen, die weten wat ze doen. En bovenal waarom ze iets doen. Ons hoofdkantoor is gelegen nabij grote knooppunten. Wij kunnen aanzienlijk snel bij u op locatie zijn. Daarbij vervoeren we ons geavanceerde materieel altijd in onze eigen vrachtwagens. Daarvoor beschikken wij over een modern machinepark in Dordrecht.

Groenstrook: voorstel

Allgroen bv renoveert en legt nieuwe groenstroken, wegbermen, laanbeplanting en hele plantsoenen aan. Inclusief beplanting, straatwerk, bomen, verlichting, hekwerk, vijvers en eventueel meubilair. Kortom: wij hebben alles in huis om uw groenstrook aan te leggen. Voor meer informatie kunt u eens kijken op onze website. Wilt u liever direct in contact komen? Vul dan ons online formulier in. Hierbij kunt u direct een prijs op maat aanvragen.