Groenverzorging Dordrecht

Voor groenverzorging Dordrecht bent u natuurlijk van harte welkom bij Allgroen bv. Wij hebben niet alleen een ruime ervaring op het gebied van groenverzorging, maar bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan.

Zo helpen we u graag verder met professioneel tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud en diverse groenprojecten zoals het aanleggen van parken, plantsoenen en binnentuinen. Ook is boomverzorging een specialistisch onderdeel van onze dienstverlening (inclusief boominspecties zoals een VTA-inspectie om uw boom in de beste conditie te houden).

Alle werkzaamheden binnen de groenverzorging, in Dordrecht en omgeving, worden op kwalitatief hoogwaardige wijze uitgevoerd door ervaren vakmensen. Denk bijvoorbeeld aan snoeiwerkzaamheden, machinaal of handmatig snoeien van hagen en grasvelden, laanbeplanting aanleg of onderhoud, verzorgen en onderhouden van sloten en vijvers, onkruidbeheersing of definitief verwijderen én het snoeien of verwijderen van bomen.

Meer ontdekken? Neem een kijkje op onze website of vraag vrijblijvend meer informatie op. In het bijzonder om achter ons uurtarief en de totale kosten voor groenverzorging Dordrecht te komen.

Ervaren vakmensen in groenverzorging zijn u in Dordrecht graag van dienst

Bij Allgroen bv werken wij uitsluitend met goed opgeleide vakmensen die zorgen voor de duurzame groene buitenruimte. Onze medewerkers hebben daarvoor een gedegen opleiding gevolgd en leren continue bij door gespecialiseerde cursussen en veiligheidstrainingen.

Zo werken wij eveneens samen met Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, waar zij de nodige opleiding volgen en zich kunnen specialiseren in diverse werkzaamheden.

Dankzij onze vakkennis, bent u er altijd van verzekerd dat uw groenverzorging in goede handen is bij medewerkers met verstand van zaken. Uiteraard garanderen wij een hoogwaardige kwaliteit en mag u altijd een zeer complete en vriendelijke service verwachten.

Allgroen bv werkt grotendeels voor zakelijke klanten zoals bijvoorbeeld gemeentes, woningbouwverenigingen, de petrochemische industrie en diverse bedrijven. En tevens werken we ook nog altijd bij particulieren thuis. Wanneer u dus een groenproject wilt opstarten – zeer complex of juist klein- staat ons team van professionele hoveniers, boomverzorgers, stratenmakers, onkruidbeheerders, grondwerkers en bestuurders voor u klaar.

Kijk voor meer informatie over onze dienst ‘groenvoorziening‘ eens verder op de website.

Contact opnemen voor groenverzorging Dordrecht

Voor uw groenverzorging Dordrecht zijn wij uw adres. Wij staan samengevat graag voor u klaar met een complete dienstverlening en voeren uw groenproject uit tegen een aantrekkelijk tarief.

Wilt u dus meer informatie en advies of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Bel dan naar 078 – 616 28 37, mail naar info@allgroenbv.nl en vul ook eens ons informatieaanvraagformulier in voor een prijs op maat. U ontvangt dan binnen 1 week een vrijblijvende offerte.