Groenvoorziening kantoor

Allgroen bv is een uitstekende partij voor groenvoorziening op kantoor. Heeft u een binnenplaats? Of een bedrijventuin die nodig toe is aan onderhoud? Wellicht wilt u de (kantoor)tuin opnieuw laten aanleggen met een nieuw tuinontwerp. Of wilt u onderdelen laten renoveren. Dan bent u uiteraard op zoek naar een deskundig bedrijf die u verder kan helpen.

Allgroen bv voert al meer dan 35 jaar groenprojecten uit voor bedrijven. Wij hebben meer dan 45 medewerkers in dienst die uw groenproject snel oppakken en uitvoeren. Ons vakkundige personeel bestaat uit enthousiaste stratenmakers, hoveniers, boomverzorgers (ETW’ers), planners, calculatie en nog veel meer. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons bedrijf? Kom eens in contact door ons online formulier in te vullen. U kunt dan direct een prijs op maat aanvragen.

Groenonderhoud – Gewoon bij u op kantoor

Onderhoud is een essentieel onderdeel van onze core business. U kunt ervoor kiezen om een 1-jarig of 2-jarig onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij verzorgen uw bedrijfstuin dan in de puntjes. Liever iets eenmaligs? Ook dat kan! Wij komen graag bij u langs om het tuinonderhoud uit te voeren.

De mogelijkheden van Allgroen bv

Dit kunnen we voor u betekenen:

  • Onderhoud of renovatie van uw tuinbeplanting
  • Het verzorgen, frezen, rooien, snoeien of verwijderen van uw bomen.
  • Het verplanten van diverse planten of bomen
  • Aanleggen kabels, leidingen of riolering.
  • Plaatsen van buitenverlichting.
  • Hardnekkig onkruid op een duurzame manier verwijderen.
  • Straatwerk ten behoeve van uw tuinpad, terras, oprit, parkeerplaatsen, etc.
  • Onderhoud of aanleg van vijvers of watergangen.

Kortom: alles op het gebied van groen, grond en infra kunnen we voor u uit handen nemen. Niet alleen het onderhoud voeren we voor u uit. Ook voor aanleg of renovatiewerkzaamheden is Allgroen bv uw partij.

Groenvoorziening kantoor

Geïnteresseerd in onze dienstverlening? Voor groenvoorziening kantoor komen we graag met u in contact. We kunnen dan een beter beeld schetsen over wat écht nodig is, welke (duurzame) materialen nodig zijn en wanneer uw project uitgevoerd kan worden. Bent u benieuwd naar de prijs van groenvoorziening? Vul daarvoor ons formulier in. U ontvangt dan een passende offerte.