Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Grond afvoeren BigBag

Bent u op zoek naar grond afvoeren BigBag en zoekt u een partij die u hierbij kan helpen? Dan is Allgroen de partij voor u. Door jaren aan ervaring weten we precies wat de meest efficiënte manier is om grond af te voeren. U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u eventuele vragen heeft!

De kosten ontvangen voor grond afvoeren? Vul onderstaand formulier in op onze website. U ontvangt dan binnen 7 werkdagen een vrijblijvende offerte op maat. Wij zenden de offerte naar het opgegeven e-mailadres of indien gewenst per post.

Bigbags

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Over Allgroen

Allgroen is in 1982 opgericht en was toen nog een kleinschalig hoveniersbedrijf. In de jaren is Allgroen uitgegroeid tot een volwaardig en professioneel bedrijf op het gebied van groen-, grond- en infrawerken. Heeft u een project beschikbaar? We kunnen u veel werk besparen en uit handen nemen. Ontdek al onze diensten!

Grond afvoeren

BigBags zijn grote zakken waar grond of zand in kan. Allgroen helpt u graag bij het afvoeren of verplaatsen van deze zakken. We vinden het belangrijk om onze klanten volledig te ontzorgen en denken altijd van A tot Z met u mee. Ook voor andere projecten, kunt u bij Allgroen terecht. We bieden veel verschillende diensten aan op het gebied van groen, grond, infra en machineverhuur. Wilt u een beter beeld krijgen van onze werkzaamheden? Ontdek al onze diensten! Volg ons op Facebook om meer beelden van achter de schermen te zien, het laatste nieuws van Allgroen te volgen en niks meer te missen van onze laatste projecten!

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Vrijblijvende prijsopgaaf 

Natuurlijk begrijpen we als geen ander dat u voorafgaande aan het vervoeren eerst inzicht wilt in de kosten. Daarom is het nu mogelijk om snel (binnen 7 werkdagen) een offerte op maat op te vragen. Wenst u dat ook? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zenden de offerte binnen 7 werkdagen naar u toe via de e-mail. Allgroen B.V. biedt u een aantrekkelijk tarief en flexibele dienstverlening. Goed om te benoemen is dat we onze projecten delen via LinkedIn. Volg ons nu!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.