Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Grond egaliseren

Gaat u grond egaliseren? En kunt u wel wat hulp gebruiken? De ervaren medewerkers van Allgroen bv egaliseren uw grond en realiseren een goede toplaag. Werk de bodem bijvoorbeeld af met gras, zand, grind of straatwerk. Van allerlei typen legverbanden tot het realiseren van trottoirs, fietspaden of parkeervakken. Wij werken met de juiste machines en materialen, die u een top kwaliteit garanderen.

Voor het egaliseren van uw (privé) grond of een openbaar gebied, bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Ontdek de mogelijkheden van ons veelzijdige bedrijf én neem contact met ons op voor een prijs op maat.

Grond egaliseren

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Grond egaliseren voor een stevige toplaag!

De basis van een mooie buitenruimte of een tuin begint bij het goed egaliseren van uw grond. Problemen zoals verzakkingen worden hiermee voorkomen. Bovendien zorgt het egaliseren voor een stevige onderlaag, wat handig is wanneer u een nieuwe toplaag wilt realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een gazon, een nieuw terras, een oprit, parkeervakken of een compleet plantsoen.

Wij verzorgen alle werkzaamheden omtrent het egaliseren. Dat kan ook te maken hebben met het leegruimen van het gebied. Ook het inklinken van de grond en het wegfrezen van achtergebleven boomstronken horen tot onze mogelijkheden. Wilt u ons slechts inhuren voor het egaliseren én bijvoorbeeld het aanleveren van de juiste grondsoorten? Een mix van aarde, zand en bemesting is bij ons op te vragen. Ook voor het plaatsen van een container voor het leegruimen van uw tuin is optioneel.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte bestrating Zwijndrecht

Vraag via deze weg een prijs op voor ‘grond egaliseren’. Bij Allgroen bv bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een deskundig resultaat tegen een betaalbaar tarief. Dat is mooi meegenomen. Wanneer u het online formulier invult, ontvangt u een gepersonaliseerde offerte in uw e-mail inbox. Al binnen 1 week. Volgt u ons al op LinkedIn?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.