Grondbewerking

Grondbewerking laten uitvoeren op professionele wijze? De expertise van Allgroen bv komt goed van pas. Wij zijn als grondbedrijf namelijk gespecialiseerd in het ontgraven en/of transporteren van grond, zand of funderingsmateriaal. Dat doen we voor veel verschillende klanten. Van woningbouwcorporaties en gemeentes tot scholen en bedrijven. Eveneens zijn particulieren ook aan het juiste adres bij Allgroen bv voor werkzaamheden op het gebied van grondbewerking.

Onze zuig- en graafmachines zetten wij indien noodzakelijk ook in op moeilijk te bereiken plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan smalle poorten, in kruipruimtes of langs het spoor. Onze medewerkers hebben veelzijdige kennis van de juiste wet- en regelgevingen. En zullen u daarin eerlijk adviseren. Ons personeel is daarnaast uitgebreid getraind om diverse graaf- en/of zuigtechniekmachines te besturen en te gebruiken.

Wenst u meer te weten te komen over grondbewerking? Vraag geheel vrijblijvend een uitgebreide prijsopgave aan voor uw project. Gewoon, heel eenvoudig via onze website. Vul daarvoor dit formulier in.

Allgroen bv: specialist in grondwerk

Grondwerk is nodig ten behoeve van het aanleggen van duikers, kabel- en leidingwerk, rioleringswerk, parkeerplaatsen, plantsoenen en waterpartijen. Eveneens schakelt u Allgroen bv in voor het bouwklaar maken van grond voor de aanleg van woningen of kantoren. Alle facetten omtrent grondwerk worden uit handen genomen.

We berekenen de benodigde materialen, arbeidsuren en machines en geven voorafgaande aan de grondwerkzaamheden een gerichte prijs af. Zo weet u immers waar u aan toe bent. Daarnaast wordt het project geleid door één van onze uitvoerders. Hij stuurt het team op locatie aan en is uw vaste contactpersoon. Zo hoeft u met maar slechts 1 persoon te schakelen, waardoor het project sneller zal verlopen.

Wilt u ook gebruik maken van de grondwerkzaamheden van ons ISO-9001 en VCA-gecertificeerde grondbedrijf? Kom dan via de website met ons in contact voor een prijs op maat.

Grondbewerking: nu een prijs aanvragen

Benieuwd in hoeverre grondbewerking nodig is bij uw project? Laat u vandaag nog adviseren door een ervaren medewerker van Allgroen bv. Wij bieden u naast een flexibele dienstverlening ook een aantrekkelijk tarief aan. Vraag nu uw prijs op voor ‘grondbewerking’ door dit online formulier op onze website in te vullen. En ontdek uw mogelijkheden.