Grondverbetering

Is de grond op uw perceel toe aan verbetering? Voor grondverbetering bent u bij Allgroen bv aan het juiste adres. Wij inspecteren de kwaliteit van uw grond en geven u altijd passend advies. Sommige bouwgronden kampen met een slechte afwatering. Ook dan is grondverbetering nodig om wateroverlast te voorkomen. Een goede bodem is niet alleen goed als versteviging wanneer u bijvoorbeeld wilt bouwen op de toplaag, maar is ook nodig om verzakkingen in de toekomst tegen te gaan.

Wenst u grondverbetering toe te passen? Allgroen bv heeft veel vakkennis en helpt u snel vooruit. Kom voor meer informatie over grondwerk met ons in contact via de website. Ook vraagt u hier eenvoudig een offerte op voor ‘grondverbetering’.

Allgroen bv: uw partner in de groene buitenruimte

Ons ervaren team helpt u bij alle werkzaamheden op het gebied van grond. Van het ophogen, afgraven, transporteren én verbeteren van grond. Tevens denken we met u mee over eventuele aanleg- en renovatiemogelijkheden. Zoals leidingwerk, riolering, kabels, straatwerk en groeninrichting. Zo wordt niet alleen de bodem, maar ook de toplaag direct gerealiseerd.

Wanneer u de werkzaamheden bij 1 bedrijf onder brengt, levert u dit bovendien een kostenbesparing op. Allgroen bv biedt opdrachtgevers een aantrekkelijk tarief doordat wij werken met schaalvoordelen. Wilt u ontdekken wat u kwijt bent aan o.a. grondverbetering als onderdeel van uw renovatieproject? Vraag via de website een offerte bij ons op.

Grondverbetering: voor particulieren én zakelijke opdrachtgevers

Grondverbetering is ook in uw eigen omgeving mogelijk. Denk bijvoorbeeld in uw tuin. Voor het verstevigen en ophogen van uw terras. Of om de bodem van uw vijver te verbeteren. Bovendien staat Allgroen bv klaar voor allerlei zakelijke aanbieders, welke we graag verder helpen met het bouw klaar maken van de grond, drainage-mogelijkheden en het aanvullen van grond. Meer ontdekken? Kijk dan eens verder bij onze dienst ‘grondwerk’ of neem contact op met Allgroen bv.