Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Grondverzetbedrijf

Een grondverzetbedrijf inhuren? Allgroen bv ondersteunt u bij het plannen en uitvoeren van complexe grondwerkzaamheden. Voor onder andere bodemsanering, bodemonderzoekbemonstering, de aanleg van drainagesystemen en de aanleg van kabel -en leidingnetwerken zijn wij uw betrouwbare partner. Daarnaast is Allgroen bv u ook graag van dienst voor het grootschalig ophogen, aanvoeren en afvoeren van grond, zand of funderingsmateriaal.

Met onze dienst ‘grondvoorziening’ bent u van alle gemakken voorzien. Als grondverzetbedrijf zetten we ons namelijk dagelijks in om grote en kleine opdrachtgevers snel verder te helpen met hun grondproject. Wij werken zo nodig met zuig-/ graafmachines die ingezet worden op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wilt u meer te weten komen over wat het in uw situatie kost om een grondverzetbedrijf in te huren? Vul dan dit formulier in op de website om vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen.

Grondverzetbedrijf

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Onze werkzaamheden

Veel van onze werkzaamheden omvatten het ‘bouwklaar maken’ van grond. Tevens graven wij ook waterpartijen uit en plaatsen wij damwanden en duikers. Wij kunnen daarnaast diverse typen straten volledig bestraten én inrichten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van groene beplanting, bomen, hekwerk, verlichting, bestrating, accessoires en speeltoestellen. Dat maakt dat de dienstverlening van Allgroen bv veel breder is dan enkel een ‘grondverzet’.

Zoekt u een totaalaanbieder op het gebied van groen, grond en infra? Dan zijn wij uw betrouwbare partner. We creëren duurzame buitenruimtes met een lange levensduur. Allgroen bv beschikt over een vakkundig team van professionele stratenmakers, grondwerkers, hoveniers, boomverzorgers, European Tree Workers, machinisten, chauffeurs en calculatoren. Daarmee zijn we in staat om eenvoudige én zeer complexe werkzaamheden in de openbare ruimte(s) uit te voeren.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Vrijblijvende offerte!

Allgroen bv biedt u naast een aantrekkelijk tarief ook een hoogwaardige afwerking. Wij zijn namelijk gecertificeerd op het gebied van ISO-9001, de CO2-Prestatieladder en VCA. Dankzij onze aansluiting met brancheorganisatie CUMELA zijn we bovendien in staat om tijdig in te spelen op veranderingen in de groensector.

Doe ook zaken met Allgroen bv en schakel ons in als uw grondverzetbedrijf in Zuid-Holland. Vraag vandaag uw prijs op voor grond, groen en infrawerk door dit online formulier op de website in te vullen. U ontvangt binnen 1 week een prijsopgave op maat voor uw project.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.