Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Grondwerkzaamheden

Grondwerkzaamheden uit laten voeren? Kies bij het inhuren van hulp voor een professioneel bedrijf die de grondwerkzaamheden voor u uit handen neemt. Niet alleen bespaart dit een hoop tijd -omdat al het regelwerk wordt verzorgd- u bent bovendien gegarandeerd van een deskundig resultaat. Omdat wij dagelijks een scala aan grondwerkzaamheden uitvoeren, beschikken we over een eigen machinepark met meer dan 50 speciale machines, vrachtwagens, tractoren en graafmachines.

Voor handige hoveniers, stratenmakers, machinisten, boomverzorgers én grondmedewerkers, zit u goed bij Allgroen bv. Wij hebben immers alles in huis, wat u nodig heeft bij de uitvoering van uw grondproject.

Natuurlijk bieden we u een aantrekkelijke prijs. Heeft u grondwerkzaamheden nodig op grote schaal? Bijvoorbeeld om een nieuwbouwwijk bouw klaar te maken? Ook dan zijn we uw betrouwbare partner. Vraag een prijs op via de website én ontdek de mogelijkheden van ons bedrijf.

Grondwerkzaamheden

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Zelfs bij moeilijke en complexe projecten!

Speciale toepassingen zoals het reinigen van afvoerputten voeren wij met veel deskundigheid voor u uit. Denk bijvoorbeeld aan het vrijmaken van kruipruimtes, het bereiken van gebroken buizen, opbreken van straten en ruimte vrijmaken voor civiele aansluitingen. Maar ook het verwijderen van vervuiling, het uitvoeren van bodemsanering en het leegmaken van putten.

Met Allgroen bv aan uw zijde wordt uw grondklus snel uitgevoerd. Wij werken met een betrokken team van uitvoerders, planners, calculators en uitvoerend personeel. Daarmee wordt uw project snel ingepland. Heeft u een spoedproject? We denken graag met u mee én bekijken de opties in onze planning.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Grondwerkzaamheden uit laten voeren

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Allgroen bv als uw grondpartner? Kom dan met ons in contact via de website. Kijk ook eens bij onze dienst ‘grond’ om meer te weten te komen over onze grondwerkzaamheden in Zuid-Holland. Liever direct inzicht in wat de totale kosten zijn voor uw grondproject? Vraag dan via deze weg een vrijblijvende offerte op. Bekijk ook onze LinkedIn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.