Houten damwand

Wilt u een houten damwand plaatsen in uw tuin? Dan helpt Allgroen bv u graag snel verder. Geniet bij ons van veel keus uit verschillende soorten (duurzame) materialen. Bijvoorbeeld eikenhout, vurenhout, Douglas hout of hardhout. Een houten damwand is prettig, want het beschermt uw oever. Daarnaast is een damwand ook nuttig om bijvoorbeeld diepte in uw tuin te creëren. Door hogere en lagere gedeeltes af te schermen met een damwand, worden er knusse leefruimtes gerealiseerd. Gebruik een damwand tot slot om de kade te beschermen tegen verzakking. Dat is nodig wanneer uw terrein naast een watergang of een sloot is gelegen.

Allgroen bv helpt u in alle gevallen bij het professioneel plaatsen van een damwand. Wij beschikken over de materialen, machines en vakmensen die de klus snel voor u klaren. Wilt u meer te weten komen over het plaatsen van een houten damwand? Kom dan met ons in contact via de website én vraag vandaag nog een prijsopgave aan op maat.

Allgroen bv staat het hele jaar voor u klaar

Of u nu een houten damwand in het voorjaar of in de herfst wilt laten plaatsen door de vakmensen van Allgroen bv, we helpen u het hele jaar verder. Niet alleen particulieren zijn gebaat bij het plaatsen van walbeschoeiing of een damwand. Juist aannemers, gemeente(s), zorginstellingen, scholen, aannemers, woningbouwverenigingen en ingenieursbureaus schakelen steevast de expertise in van ons groen, grond en infrabedrijf.

Dat komt niet alleen door onze grote schaalvoordelen (in verband met goede relaties met leveranciers en fabrikanten). Maar ook door ons eigen machinepark, waar meer dan 50 specialistische machines staan. Tevens bieden wij u korte communicatielijnen, goede garantievoorwaarden en natuurlijk een hoogwaardige kwaliteit. Onder andere dankzij ons ISO 9001 certificaat. Zo zijn we in staat de beste kwaliteit te leveren bij het plaatsen van een houten damwand.

Houten damwand. Offerte binnen 1 week

Een damwand is een mooie aanvulling in uw tuin of terrein. Kom voor de specifieke mogelijkheden van een damwand met ons in contact via de website. Dat kan bijvoorbeeld door dit online informatieformulier in te vullen. Wij sturen u dan binnen 1 week een gepersonaliseerde offerte toe via de e-mail. Voor overige vragen kunt u terecht via info@allgroenbv.nl.