Kleine waterpartij

Wilt u een kleine waterpartij plaatsen? Met een kleine waterpartij in de tuin vangt u veel regenwater op.

Regenwater opvangen heeft een aantal voordelen. Het eerste voordeel is dat u overtollig regenwater opvangt, waardoor dit minder snel de bodem invloeit en het riool minder belast.Daardoor gaat u waterproblemen in de tuin tegen.

Een ander voordeel is dat er ook bij periodes van droogte in Nederland veel water uit de vijver hergebruikt kan worden. Bijvoorbeeld om de planten mee water te geven.

Het laatste voordeel is dat waterpartijen de biodiversiteit bevorderen. Helemaal wanneer u kiest voor een natuurlijke oever, voldoende vijverplanten en vissen!

Wilt u te weten komen wat het precies kost om een kleine waterpartij in Zuid-Holland aan te leggen? Kom dan eens in contact met Allgroen bv voor een prijsindicatie op maat.

Vijvers stimuleren de biodiversiteit én dempen omgevingsgeluiden

Heeft u last van geluidsoverlast? Bijvoorbeeld van het verkeer of uw buren? Met een vijver met pomp, dempt u het omgevingsgeluid. Daardoor wordt de buitenruimte écht een stukje rustiger. Bovendien trekt u volop nieuwe dieren en insecten aan. Vul de vijver met vissen om écht een stukje natuur dichtbij te halen.

Allgroen bv plaatst vijver in allerlei vormen en formaten. Ronde vijvers, rechthoekige, kronkelende en zwemvijvers behoren tot onze mogelijkheden. Naast wateropslag middels een vijver, zijn er nog talloze manieren om water op slaan of af te voeren in de tuin.

Kijk daarvoor eens bij onze dienst: ‘wateropslag en afwatering’.

Een kleine waterpartij laten plaatsen door Allgroen bv

Allgroen bv helpt u graag bij het plaatsen van een kleine waterpartij. Of dat nu op uw eigen grond is of voor zakelijke doeleindes. We helpen zowel particuliere, als zakelijke klanten. Denk bijvoorbeeld aan scholen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, VVE’ers, ingenieursbureaus, gemeentes en bedrijven.

Kom voor een prijsopgave op maat in contact met Allgroen bv en laat hier uw gegevens achter bij interesse in een kleine waterpartij.