Klimaatbestendige inrichting

Een klimaatbestendige inrichting voor uw tuin plaatsen? De hulp van groen, grond en infrabedrijf Allgroen bv komt goed van pas. Wij helpen u onder andere bij het effectief inrichten van uw tuin. En zorgen zo dat uw tuin langer bestand is tegen droge en natte periodes. Vooral als het heel hevig regent, zorgen er met name voor dat het water in uw tuin snel afvloeit in de bodem. Daardoor wordt het riool minder belast en voorkomt u waterschade.

Wenst u ook een klimaatbestendige inrichting of tuin te realiseren? Allgroen bv heeft meer dan 38 jaar ervaring in de groensector en lost ook complexe drainageproblemen op. Dat doen we niet alleen voor particulieren, maar ook voor woningbouwcorporaties, bedrijven, scholen, zorginstellingen, aannemers, ingenieursbureaus en gemeentes. Kom ook eens in contact met Allgroen bv door dit formulier op de website in te vullen.

Laat uw tuin professioneel onder handen nemen door Allgroen bv

Van het aanleggen van een stevig terras, tot het plaatsen van een vijver. Er zijn veel mogelijkheden om overtollig water in uw tuin op te vangen of door te laten stromen naar de bodem. Belangrijk is ook om een goede verhouding tussen groen en verharding te hanteren. Meestal is dat een verhouding van 60% groen en slechts 40% verharding. De wortels van het groen houden de grond vast en zorgen voor een snelle opname van het water. Eveneens is het mogelijk om een selectie planten uit te kiezen die ook langdurig tegen warmere periodes kunnen.

Daarnaast zijn er nog andere oplossingen in uw tuin te realiseren. Kies in plaats van harde betontegels eens voor half verharding zoals fijn grind of dolomiet. Eveneens helpt het plaatsen van natuurlijk gras ook een handje!

Went u meer te weten te komen over het voordelig inrichten van uw tuin om droge en natte periodes aan te kunnen? Vraag dan eens een persoonlijk advies op en vul het contactformulier in op onze website.

Klimaatbestendige inrichting

Ook een klimaatbestendige inrichting voor uw tuin realiseren? Wij helpen u onder andere met het plaatsen van watergoten, vijvers, drainagebuizen, wadi’s, regentonnen, gras- beton terrastegels en het aanleggen van een compleet drainagesysteem.

Voorkom een tuin die onder water loopt of langdurig droog staat én ontdek uw mogelijkheden door dit formulier op onze website in te vullen. Wij sturen u dan binnen 7 werkdagen een offerte op maat toe.