Kroos verwijderen

Kroos verwijderen uit uw sloten? Allgroen bv staat voor u klaar bij het deskundig onderhouden van uw waterpartijen. Kroos is in sommige sloten ieder jaar een terugkerend probleem.

Daarom is periodiek onderhoud gewenst. Kroosgroei is namelijk gevaarlijk én zorgt voor het dichtslippen van de sloot. Daarnaast zien jonge kinderen veelal het verschil niet tussen de graskade en de watergang, waardoor er gevaarlijke ongelukken ontstaan.

Kroos deskundig laten verwijderen, doet u samen met een betrouwbare groenpartner. Allgroen bv heeft meer dan 45 specialistische medewerkers die iedere dag in heel Zuid-Holland voor u klaarstaan.

Heeft u interesse in groenonderhoud? Vraag dan vandaag uw prijs op voor kroos verwijderen én laat uw opdracht meteen inplannen. U ontvangt binnen enkele dagen een heldere offerte van ons via de e-mail met alle benodigde informatie over de kosten en onze werkwijze voor het verwijderen van kroos.

Hoe verwijderen wij kroos effectief uit uw sloot?

Om kroos op een veilige en verantwoorde wijze te verwijderen, gebruiken wij in de meeste gevallen een speciale techniek. Zo wordt ten eerste het ongewenste kroos bij elkaar wordt verzameld en vervolgens naar de kant geduwd.

Ten tweede gebruiken we een kraan om het kroos uit de sloot te scheppen, in een zogeheten ‘weteringbak’. Daarin wordt het groenafval opgeslagen, om als laatste stap vervoerd te worden naar onze groenverwerker.

Soms gebruiken we ook een maaiboot om de kades van de oevers de verzorgen. Bijvoorbeeld voor het snoeien van grasplanten en/of hoge begroeiing.

Na alle werkzaamheden ligt uw sloot er weer netjes bij en vormt deze geen gevaar meer voor kinderen en kan er tevens geen botulisme ontstaan.

Wat kost het om kroos te verwijderen?

Onze calculatie-afdeling rekent graag voor u uit wat het precies kost om kroos te verwijderen van uw sloten en/of waterpartijen.

Laat ons dan ook de kosten voor u uitrekenen, zodat u weet waar u aan toe bent. Vul in het bijzonder dit formulier in op de website van Allgroen bv om vrijblijvend een offerte op te vragen.

Wij sturen u binnen 7 werkdagen dan meer informatie toe via de e-mail.