Nieuwe schutting laten plaatsen

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen? Allgroen bv helpt u bij het nauwkeurig plaatsen van een schutting op maat. Veel van de tuineigenaren vinden het prettig om hun tuin af te schermen voor onbevoegden. Ook zorgt u er met een schutting voor dat u blijft beschikken over voldoende privacy. Dat is plezierig voor tuineigenaren, maar zeker ook voor bewoners van een wooncomplex, ziekenhuis, bedrijf of school.

Bij het plaatsen van een schutting op maat, komt veel expertise kijken. We nemen het reken- en denkwerk uit handen en zorgen daarnaast voor een eerlijk advies over de materiaalkeuzes, bevestigingsmogelijkheden en formaten.

Wilt u een advies op maat? En meteen meer te weten komen over de kosten? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zorgen dat u binnen enkele werkdagen een offerte én meer informatie ontvangt via de e-mail.

Voor groen, grond & infra!

Allgroen bv verzorgt kleine én grote projecten uit in heel Zuid-Holland. Van complexe opdrachten zoals groot grondverzet én de aanleg van nieuwe kabels en leidingen tot bodeminspecties, boomverzorging en groenaanleg. We doen veel meer dan alleen het ontwerpen en plaatsen van schuttingen alleen.

Denk bij het laten plaatsen van een schutting bijvoorbeeld ook eens na over goede wandverlichting, zichtbaarheid van de poorten (en de rest van de binnenplaats), veiligheidssloten (cilindersloten), extra verstevigingsmogelijkheden en waterafvoer. Soms kampt uw tuingrond met te veel water, waardoor uw schutting onder de grond kan gaan rotten of verzakken. En dat is gewoon te voorkomen door goede afwatering zoals regenputten, afvoergootjes en nieuw leidingwerk te plaatsen.

Nieuwe schutting laten plaatsen door Allgroen bv

Wanneer u Allgroen bv wilt inschakelen voor het plaatsen van een nieuwe schutting, staat er een betrokken team van meer dan 45 medewerkers voor u klaar. Wij komen graag bij u langs als zakelijke-of particuliere opdrachtgever. In heel Zuid-Holland!

Vul dit formulier in om meteen meer informatie over de kosten aan te vragen. Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen meer informatie toe. Allgroen bv is een ISO-9001 en VCA-gecertificeerd groen, grond en infrabedrijf. Geniet bij ons van een aantrekkelijk tarief, flexibele dienstverlening én hoogwaardig resultaat.