Pergola laten plaatsen

Een pergola laten plaatsen op uw terrein? De hulp van de competente medewerkers van Allgroen bv komen natuurlijk goed van pas! Een pergola is heel mooi om bijvoorbeeld over een wandelpad te plaatsen. Wanneer u dan diverse klimplanten – zoals rozen of blauwe regen – over de pergola heen laat groeien, geeft dat veel sfeer aan uw tuin. Een pergola is ook handig wanneer u er een zonnedoek in plaatst. Daardoor kunt u lekker loungen of natafelen in de schaduw op warme zomerdagen.

Waar u de pergola ook voor wilt gebruiken, Allgroen bv zorgt voor een snelle én deskundige plaatsing. Gewoon in de achtertuin of op een openbare plek. We helpen allerlei soorten klanten snel verder, waaronder tuineigenaren, scholen, zorginstellingen, gemeentes, bedrijven en meer!

Snel achter de kosten komen voor het plaatsen van een pergola op maat? Vraag ons dan eens naar onze prijsvoering. Natuurlijk gewoon via de website van Allgroen bv. Vul daarvoor dit formulier in.

Een houten pergola voor meer plezier!

Wanneer u kiest voor een houten pergola, gaat u voor meer woonplezier in de tuin of openbare ruimte. Een pergola is mogelijk over een terras, als carport, over een wandelroute of als speelvoorziening. Het is namelijk mogelijk om een pergola in combinatie met een schommel of hangstoel te realiseren.

Mooi is dat de pergola geschikt is voor iedere tuin. Het past namelijk altijd! We zorgen ervoor dat de pergola goed opvalt, maar niet te druk oogt. We vullen deze aan met fijne klimplanten en eventuele verlichting.

Pergola laten plaatsen door Allgroen bv

Wilt u graag uw pergola laten plaatsen door Allgroen bv? Geef uw verzoek dan aan ons door via de website. Vul dit formulier in én wij zorgen dat u binnen enkele werkdagen meer informatie én een prijsopgave ontvangt via de e-mail. Zo ziet u meteen of een pergola bij uw budget past.

Allgroen bv is een groot groen, grond en infrabedrijf uit Dordrecht. We zorgen voor een hoge kwaliteit plaatsing, inclusief duurzame materialen. Schakel ons team van 45 medewerkers in voor grootschalige én kleinschalige opdrachten in heel Zuid-Holland!