Prijs damwand

Bent u op zoek naar de juiste prijs damwand? U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor hoogstaande materialen, bent u vaker duurder uit. Heeft u een laag budget? U kunt aanzienlijk besparen op de prijs damwand wanneer u voor andere houtsoorten kiest. Damwanden zijn in het bijzonder verkrijgbaar in eikenhout, vurenhout, hardhout, Douglas hout of kastanje hout. Ook de omvang van de damwand speelt mee in de hoogte van de totale prijs. Omdat iedereen andere wensen heeft, is het moeilijk om een standaard prijs op te geven.

Bij Allgroen bv hebben we het daarom mogelijk gemaakt om een prijs op maat aan te vragen. Geef bijvoorbeeld door hoe groot de damwand moet zijn, hoe diep de damwand moet zijn en welke materialen uw voorkeur hebben. Wij berekenen vervolgens de kosten –en ook de arbeidskosten- aan u door. Vraag via deze weg nu een offerte op maat aan en ontdek de totaal prijs voor uw damwand.

Wat is het doel van een damwand en/of walbeschoeiing?

Bescherm uw oever door het plaatsen van een damwand. Een damwand wordt namelijk gebruikt om de kade van bijvoorbeeld erosie en verzakking te beschermen. Ideaal naast water of een sloot. Daarnaast kan een damwand ook worden gebruikt om diepte in een terrein of tuin te creëren. Realiseer bijvoorbeeld meerdere terrassen of leefgebieden. Eén hoog gedeelte en een lager gedeelte of bijvoorbeeld een zitkuil. Zo wordt diepte gecreëerd in een tuin.

Onze stevige en eenvoudig te plaatsen damwanden met hun gestroomlijnde vormgeving leggen we niet alleen aan bij particulieren. We werken namelijk ook in opdracht van gemeenten, waterschappen, aannemers en agrariërs. Dat doen we als bedrijf al meer dan 38 jaar!

Damwanden dienen als bescherming en versteviging van oeverwanden. En zijn nu eenmaal onmisbaar in een land zoals Nederland.

Nu een prijs damwand aanvragen

Allgroen bv helpt u als groen, grond en infrabedrijf bij het plaatsen van beschoeiingen en damwanden in uw tuin. Echter zijn we dagelijks ook aan het werk voor aannemers in de grond-, weg- en waterbouw met het plaatsen van stevige damwanden.

Wanneer u dus nieuwsgierig bent naar de kosten van een damwand bij uw project, vraag dan eens een vrijblijvende offerte bij ons op. Doe dat door ons online informatieformulier in te vullen op onze website.