Schoolplein inrichten

Schoolplein inrichten? En zoekt u daarbij naar nieuwe en duurzame mogelijkheden? En een professionele uitvoerder? Allgroen bv is een betrouwbare speler op het gebied van groenvoorziening, grondverzet en infrawerk. Voor o.a. ontwerp, aanleg en onderhoud van duurzaam groen, sierbestrating, speeltoestellen en verlichting helpen wij u snel op weg. Bij Allgroen bv ontvangt u een efficiënte projectbegeleiding, aantrekkelijk geprijsd materieel, vakkundige medewerkers met volop ervaring en natuurlijk een professioneel ogend resultaat. Kortom: een schoolplein die niet alleen duurzaam is, maar ook toekomstbestendig!

Laat u verassen door onze dienstverlening. Voor een periodieke inspectie van uw speeltoestellen kunt u ons namelijk ook inschakelen. Hiervoor hebben wij specialistische medewerkers in dienst! Kom vrijblijvend in contact met Allgroen bv via onze website. En vraag direct een offerte op.

Waar moet u rekening mee houden?

Bij de inrichting van uw speelplein is het belangrijk om vooraf na te denken over welke elementen u wenst toe te voegen. Groene speeltoestellen? Vijverpartijen? Hoog of laag hekwerk? Verlichting? Onze tuinontwerper kan u hierbij helpen. Onze vakkundige hoveniers, stratenmakers en boomverzorgers maken vervolgens van de plannen werkelijkheid. Binnen de kortste keren kunt u (en uw leerlingen) volop genieten van een prachtig schoolplein!

Wilt u duurzame elementen aanbrengen? Zoals speelbosjes, grasvelden, boomstammen of moestuinen? Een groen schoolplein heeft een positief effect op uw leerlingen! Voornamelijk op het concentratievermogen, de sociale vaardigheden, de natuurlijke nieuwsgierigheid én de algehele gemoedstoestand. Uiteraard helpen wij bij de inrichting van uw schoolplein graag verder. Indien noodzakelijk betrekken wij externe experts bij de realisatie van het project.

Schoolplein inrichten: vraag een offerte op

Allgroen bv neemt veel werk uit handen. Niet alleen voor de aanleg van groen, maar ook voor grond- en infrawerk! Dat is uniek in de regio. Ook een project door ons laten uitvoeren in Zuid-Holland? Kom met ons in contact via de website en vraag een vrijblijvende offerte op voor schoolplein inrichten.