Schutting laten zetten

Een professional inhuren om een mooie schutting te laten zetten? Het kan bij Allgroen bv. We helpen allerlei soorten klanten in Zuid-Holland. Denk aan ontwikkelaars, gemeentes, bedrijven, scholen en particuliere tuineigenaren. Een schutting moet lang meegaan. Maar ook de veiligheid van uw terrein is belangrijk. U wilt het perceel natuurlijk veilig kunnen afsluiten voor ongewenste bezoekers. Allgroen bv plaatst niet alleen de schutting, maar zorgt tegelijkertijd voor een scala aan veiligheidssloten in de poorten en hekjes.

Een schutting laten zetten in uw tuin? Ook dan komen we graag met u in contact. Kies uit een vele opties m.b.t. tot materialen, kleuren en hoogtes. Meteen inzicht krijgen in de kosten voor het laten plaatsen van een schutting op maat? We rekenen het graag voor u uit. Vul daarvoor dit formulier in op onze website.

Een schutting van hout, latten en/of beton

Ga voor een Douglas houten schutting, eventueel in combinatie met beton. Of kiest u een lattenschutting? We stemmen de gewenste smaak, kleuren en design helemaal af op uw wensen. Wilt u daarnaast diverse constructies – zoals een overkapping, tuinhuis of extra palen – laten aansluiten op uw schutting? Allgroen bv is gewoon uw vaste partner. Zo ook voor het plaatsen van extra hekwerk zoals tussenmuurtjes, trello’s en palen voor schommels.

Allgroen bv helpt u in heel Zuid-Holland om uw terrein af te schermen. Natuurlijk is een schutting daar heel geschikt voor. Onze hoveniers hebben gediplomeerde vakkennis waardoor zij veelgemaakte aanlegfouten voorkomen. Uw schutting is weerbestendig en gaat minimaal 20 jaar mee!

Schutting laten zetten: Allgroen bv is uw partner!

Allgroen bv is als organisatie ISO-9001, VCA en niveau 4 van de CO2-Prestatieladder gecertificeerd. Met onze certificering, weet u zeker dat u kunt vertrouwen op een professionele dienstverlening. Wilt u ons ook inschakelen voor ‘schutting laten zetten’? Veel mensen zijn u al voorgegaan. Vraag nu naar onze prijsvoering voor het plaatsen van een schutting op maat, door dit formulier op onze website in te vullen.

Wij sturen u dan binnen enkele werkdagen een gratis offerte toe, via de e-mail. U weet zo snel waar u aan toe bent bij het plaatsen van een veilige, sterke schutting.