Dé partner voor een duurzame groene buitenruimte

Sloot graven

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een sloot graven? Kijk dan niet verder. Allgroen bv helpt u bij het realiseren van waterpartijen zoals sloten en vijvers. We beschikken over tientallen machines en meer dan 45 specialistische medewerkers om het werk tot een goed einde te brengen. Binnen aanzienlijke tijd heeft u er een nieuwe sloot bij om overtollig water in op te slaan en de biodiversiteit te bevorderen. We denken zelfs graag mee over de eventuele beplanting in en rondom uw nieuwe sloot.

Wenst u te sparren met een groenpartner uit de regio over het aanleggen van een sloot? Allgroen bv heeft meerdere adviseurs die u graag informeren. Kom voor het graven van een sloot met ons in contact via de website. En vraag via deze weg ook eens de kosten op.

Sloot graven

Uw partner in in groen, grond en infra!

  • Flexibele dienstverlening

  • Actief in Zuid-Holland (+/- 50km rondom Dordrecht)

  • Professioneel resultaat

  • Aantrekkelijk tarief

  • Binnen 7 dagen een offerte op maat

Allgroen bv: uw duurzame partner in de buitenlucht

Grondwerk, infra werk en groenwerk. Daar ligt onze kracht. Dat doen wij al meer dan 37 jaar voor allerlei partijen zoals gemeentes, ingenieursbureaus, woningcorporaties en bedrijven. Van het goed voorbereiden van uw project tot het deskundig aanleggen én het leveren van de juiste nazorg. Wij nemen alle facetten omtrent ‘sloot graven’ voor u uit handen. U hoeft slechts met 1 partij te schakelen, waardoor de communicatie zeer snel verloopt. En dat is erg fijn, vooral wanneer u een spoedklus heeft of wanneer er onverwachts zaken veranderd moeten worden.

Geniet van de snelle uitvoering, flexibele inzet én aantrekkelijke prijzen van Allgroen bv. Ook bij het graven van uw sloot. Ontdek meer over ons bedrijf via onze website.

Sloot graven: creëer de beste groene omgeving!

Bij het uitgraven en aanleggen van uw nieuwe sloot is nauwkeurigheid gewenst. We houden rekening met het complexe infranetwerk die in de grond is aangesloten. We controleren de bodemkwaliteit én denken mee over de drainagemogelijkheden, stroming en natuurlijke filteringssystemen. Zo houden we het water in uw sloot optimaal en ontstaat er ook huisvesting voor o.a. bacteriën, organismes, amfibieën, vissen en eenden. Ook het maximale uit uw sloten halen? Allgroen bv is uw sparringpartner in Zuid-Holland. Ontdek de mogelijkheden op onze website én geef uw verzoek vandaag nog aan ons door voor ‘sloot graven’.

Onze huidige projecten

Allgroen B.V. is voert dagelijks werkzaamheden uit voor verschillende opdrachtgevers in de regio! In ons onderstaande portfolio leest u meer over de huidige werkzaamheden en bijzondere projecten.

Offerte Sloot graven

Een prijsaanvraag doet u direct via het onderstaande formulier. Via ons portfolio kunt u alvast bekijken wie u is voorgegaan! Allgroen B.V. deelt deze projecten ook LinkedIn. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We hopen snel met u in contact te komen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groen

Het aanleggen en onderhouden van zowel grootschalig als kleinschalig is een van de belangrijkste bezigheid van Allgroen B.V.

Grond

Van het ontgraven of transporteren van grond tot aan het bestraten van complete wegen.

Infra

Heeft u een project in de civiele techniek, cultuurtechniek en/ of groot groenvoorziening? Allgroen B.V. verzorgt de gehele aanleg en renovatie van uw project.

Machineverhuur

Vrachtwagens, shovels, graafmachines, tractors, transportmiddelen en machines t.b.v. grondverzet, boomverzorging en aanleg-, en onderhoudswerkzaamheden.