Sloot schoonmaken

Zoekt u een uitvoerder voor sloot schoonmaken? Wanneer u kampt met slecht onderhouden sloten, komt dit de levenskwaliteit van organismen in de sloot niet ten goede. Gevallen blad houdt tevens de doorstroming van het water tegen. Ook te veel waterplanten kunnen problemen veroorzaken. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw sloten te controleren.

Heeft u hulp nodig bij het schoonmaken van uw sloten? Alle sloteneigenaren zoals particulieren, boeren, gemeenten en derden kloppen bij ons aan voor slootonderhoud in Zuid-Holland. Wanneer u eens kennis wilt maken met de dienstverlening van Allgroen bv, kunt u via de website op gemakkelijke wijze een afspraak plannen. Vul daarvoor ons online formulier in.

Hoe maken wij uw sloot schoon?

We kunnen zowel aan de waterkant als midden in de sloot uw sloten schoonmaken. De medewerkers van Allgroen bv beschikken over een speciale boot om bijvoorbeeld ook de randen aan de slootkant te maaien en schoon te maken. Daarnaast halen we ook vervelende zaken zoals gevallen bladeren, kroos, drijfvuil of bouwafval, beschoeiing (aan de randen) weg.

Ook de bomen en planten boven het wateroppervlak zullen wij voor u snoeien. Gras dat groeit naast de sloot kunnen we indien gewenst ook meteen handmatig of machinaal voor u maaien. Tevens schakelt u ons in wanneer u duikers wilt laten plaatsen, controleren of schoonmaken. De zogenoemde duikers zijn namelijk van groot belang voor de water aan- en afvoer. Indien bagger of overig vuil zich in de duiker ophoopt, kan deze zijn functie niet meer vervullen. Duikers zijn eenvoudig te reinigen met voldoende waterdruk.

Over Allgroen bv

Allgroen bv is uw betrouwbare partner op het gebied van groen, grond en infrawerk. Niet alleen dragen we dagelijks zorg aan het uitgraven van sloten. We zijn tevens in staat ze vakkundig te verzorgen én te onderhouden. We beschikken over een team van meer dan 45 specialistische medewerkers, waaronder vakkundige hoveniers, stratenmakers, uitvoerders, boomverzorgers (en European Tree Workers), machinisten, chauffeurs, calculators, tuinontwerpers en nog veel meer. In ons eigen machinepark staan bruikbare machines die we dagelijks bij zeer complexe en eenvoudige projecten inzetten.

Kijk voor meer informatie over Allgroen bv op de over ons pagina van onze website.

Sloot schoonmaken. Offerte binnen 1 week

Wenst u ons in te schakelen voor sloot schoonmaken? En wilt u graag inzicht ontvangen in de totale kosten voor het schoonmaken van uw sloot? Onze calculatoren bereken op basis van uw wensen de totaalprijs voor dit project in een handige offerte. Deze sturen wij, na uw aanvraag, via de e-mail of via de post naar u toe. Kom vandaag nog met ons in contact voor sloot schoonmaken door dit formulier in te vullen en geniet binnenkort ook van een mooi onderhouden sloot.

Neem contact op met ons

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.