Slootkant maaien

Wilt u de slootkant maaien door een uitstekende professional? Allgroen bv heeft een gedegen team van deskundige die de slootkant voor u verzorgen. Naast het maaien van de graskanten, verzorgen we ook het omliggende groen. Diverse snoeiwerkzaamheden aan het grootschalige of kleinschalige groen pakken we altijd snel voor u op.

Allgroen bv werkt iedere dag voor gemeentes, aannemers, woningbouwverenigingen, zorginstellingen en bedrijven. Kom voor meer informatie over het maaien van uw slootkant(e)n met ons in contact via de website. We bieden u graag een gepersonaliseerde offerte aan voor maaiwerkzaamheden via de website.

Voor diverse maai- en snoeiwerkzaamheden helpt Allgroen bv u verder

Het maaien van uw slootkant(en) is een lastig karwei, dat u ieder seizoen weer moet herhalen. Onkruid, planten, gras en siergrassen groeien vooral in het voorjaar en de zomer hard en soms ook te snel. Met grondig onderhoud van Allgroen houdt u de slootkant in ieder seizoen netjes en verzorgd. Ons personeel komt dan langs om de slootkant machinaal of handmatig te maaien. Ook verwijdert het vaste team hardnekkig onkruid en snoeien we de struiken en vaste planten. Het is eveneens mogelijk om ook uw waterpartij te laten verzorgen door Allgroen bv. We werken dan met een fluisterboot om ongewenst vuil uit uw sloot te halen.

Uw perceel wordt prachtig onderhouden door de vakkundigheid van onze vakmensen. Allgroen bv beschikt immers over een gespecialiseerd team van hoveniers, boomverzorgers (European Tree Workers), grondmedewerkers, stratenmakers, chauffeurs en nog veel meer.

Ik wil ‘slootkant maaien’ uitbesteden aan Allgroen bv

Wanneer u de werkzaamheden omtrent het onderhouden van uw sloot wil uitbesteden aan Allgroen bv, staan we graag voor u klaar. We verzorgen de werkzaamheden middels een periodiek onderhoudscontract – die we in overleg – opstellen of voeren de werkzaamheden eenmalig uit.

Wanneer u meer te weten wilt komen over onze maaiwerkzaamheden, neemt u contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer: 078 – 61 62 837. Voor een prijsindicatie op maat omtrent ‘slootkant maaien’, vult u dit online formulier in. We zenden u dan binnen 7 werkdagen een prijsindicatie op maat toe via de opgegeven contactgegevens.